HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin Aralık sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi:

Değerli Beşiktaşlılar,

Ülkemizin en köklü ve 120 yıllık tarihiyle Avrupa’nın da ender kulüp ve camialarından biri olarak Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olması, ayrıca Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın 20’nci kuruluş yılına denk gelmesi sebebiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, “Engeller Bizi Durduramaz” sloganıyla sosyal sorumluluk projemizi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı tarihte Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın maçı öncesinde Akatlar Spor Kompleksi’nde Yönetimimiz, STK’lar, sporcularımız, medya ve engelli arkadaşlarımızın ailelerinin de katılımıyla Dünya Engelliler Günü’nü kutladık.

Dünya şampiyonu olarak bizlere tarifi imkânsız bir gurur yaşatan güreşçi kızımız Nesrin Baş’ı ödüllendirdik ve kendisini daha da başarılı olması yönünde teşvik etmeye devam edeceğiz. Diğer amatör branşları da uzun vadede devamlılık prensibiyle programladık.

Sporcular yetiştirmek adına yeni bir fabrikamızı faaliyete geçirdik. Şişli’de 6-16 yaş arası voleybol, 4-12 yaş arası jimnastik okulumuz geleceğin şampiyon adaylarını yetiştirmek adına çalışmalarına başladı. Başlarında proje müdürü ve okulun kurucusu olarak bulunan Muammer Yol, büyük özveriyle onları en iyi şekilde yetiştirmeye odaklandı. Kendisini verdiği destekten ötürü kutluyoruz.

Değerli Beşiktaşlılar,

En değerli varlığımız olan öğretmenlerimiz bizim baştacımızdır. Hayata atılmamıza vesile olan bu yüce insanların 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutladık.

Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu İstanbul’daki çalışma ofisinde ziyaret ettik. Gayet faydalı fikir alışverişlerinde bulunduk. Kulübümüz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasındaki konuları konuştuk. Son derece olumlu bir görüşme oldu.

Futbol takımımızın Dünya Kupası organizasyonu nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğinden şüphemiz yok. Futbol A Takımımıza başarılar diliyor ve her anlarında yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Elimizde tuttuğumuz Beşiktaş Dergimiz 250’nci sayısına ulaştı. Bu da bizi son derece mutlu kılan bir başka husus. Dergimizi büyük bir titizlikle hazırlayan tüm emekçi kardeşlerimizi, bizleri 250’nci sayımıza ulaştırdıkları için kutluyorum. Başarımız daim olsun.

Elbette 2023’ten beklentilerimiz büyük. Her branşımızın başarılı olması en büyük dileğimiz. Yeni yılda, yeni beklentiler, yeni umutlar içerisindeyiz. Bu vesileyle herkese iyi yıllar, mutlu yarınlar ve esenlikler diliyorum.

Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı