HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ocak Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin kaleme aldığı makale ile açıyor. Dergimizin kapağını ise Kulübümüzün farklı branşlarında forma giyen değerli sporcularımız süslüyor. Ardından Dernekler ve Sosyal Tesislerden (NO:1903, Akatlar ve Pendik) Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak ile gerçekleştirdiğimiz keyifli bir röportaj sizleri bekliyor. Sonrasında ise derlediğimiz, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı çalışarak değerlendiren futbol takımımızın kamp süreciyle ilgili tüm detaylar sizleri karşılıyor. Dünya Kupası demişken; ardından gelen sayfalarda ise keyif alacağınızdan şüphe duymadığımız bir başka içerik sizleri karşılıyor. Sayın İbrahim Altınsay’ın güçlü kalemi ve farklı bir bakış açısıyla yazdığı 2022 FIFA Dünya Kupası yazısını ve Altınsay’ın turnuvaya dair yorumlarını dergimizin 251’inci sayısında sizlerle bir araya getiriyoruz. İlerleyen sayfalarda ise bir kez daha Beşiktaşımızın tarihine mercek tutarak, Sayın Turgut Vidinli ile 1966-67 sezonunda yaşadığımız şampiyonluğu konu edinerek gerçekleştirdiğimiz röportajı sizlerin beğenisine sunuyoruz. Ayrıca sevilen sanatçı Şenay Gürler ile hayata, sanata ve Beşiktaşımıza dair yaptığımız keyifli bir söyleşiyi de dergimizin ocak sayısında sizlerle buluşturuyoruz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi ocak sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “2023 Beşiktaşlılar için çok anlamlı bir yıl olacak. Hem Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağız hem de kulübümüzün 120’nci yaşına basmasının gururunu yaşayacağız. Bu vesile ile yeni yılın ulusumuza huzur, barış, bolluk, bereket ve en başta sağlık getirmesini diliyor, Beşiktaşımıza da başarı yolunda şans getirmesini diliyorum.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde, 2023 yılının ulusumuza huzur, barış, bolluk, bereket ve başta sağlık getirmesini dilerken, Beşiktaşımıza ise başarı yolunda şans getirmesini dilediğine vurgu yaptı.

Ali Bayrak: “Beşiktaş Türkiye’dir, Türkiye Cumhuriyettir!”

Dergimizin ocak sayısında, Dernekler ve Sosyal Tesislerden (NO:1903, Akatlar ve Pendik) Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak ile bir araya geldik ve keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Bazen sevinç, bazen keder Beşiktaşlı olmak yeter!

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin ocak sayısında, 120’nci yılına girmeye hazırlanan Beşiktaşımızın 2022 yılına dair bir yazı kaleme aldık. Keyifli okumalar…

Haydi kalk ayağa, yürü Güneş’!

FIFA 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı çalışarak değerlendiren Beşiktaşımızın kamp sürecini, siz değerli “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi okuyucuları için derledik.

Güle güle Pele!

Bazılarımızın çocukluk kahramanı, bazılarımızın ilk başta hikâyesini dinleyerek hayal dünyasında yücelttiği, futbolumuzun ilk süper yıldızı olan Edson Arantes do Nascimento, yani bilinen adıyla Pele'yi kaybetmenin hüznü ile "Güle güle Pele" başlıklı bir yazımız dergimizin ocak sayısında sizlerle buluşuyor.

Katar 2022: Dünyayı sarsan 11 olay!

Beşiktaş Dergimizin ocak sayısında bulunan ve keyif alacağınızdan şüphe duymadığımız bir başka içerik ise İbrahim Altınsay’ın güçlü kalemi ve farklı bakış açısıyla yazdığı 2022 FIFA Dünya Kupası yazısı. Altınsay’ın turnuvaya dair yorumlarını dergimizin 251’inci sayısında sizlerle bir araya getiriyoruz.

Beşiktaşlı ünlüler: Şenay Gürler

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizde bu ay sanatçı Şenay Gürler’i stadımız Vodafone Park’ta ağırladık ve kendisiyle hayata, sanata, Beşiktaşımıza ve futbola dair hepinizin keyifli okuyacağını düşündüğümüz bir röportaj gerçekleştirdik.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Önder Şensoy oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır.

Turgut Vidinli ile anılara yolculuk

Daha önceki sayılarımızda Turgut Vidinli ile gerçekleştirdiğimiz röportajlar tarihimizin bazı dönemlerine ışık tutmuştu. Şampiyon unvanıyla taçlandırdığımız sezonlara yolculuk yapmayı sürdürürken, 1966-1967 sezonunda kazanılan zaferden, Ljubiša Spajić’in vedasına kadar birçok anıyı birlikte anımsamak adına dergimizin ocak sayısında mikrofonlarımızı yeniden Turgut Vidinli’ye uzattık.

Beşiktaş Sözlüğü: Ocak

Dergimizin ocak sayısı için Beşiktaş Sözlüğü’nde 2023’ün ilk ayı olması vesilesiyle “Ocak” kelimesi konu edinildi. Keyifli okumalar…

Siyah Beyaz Filmler: Boyalı Kuş

Siyah Beyaz Filmler içeriğimizde ise yönetmen Armağan Pekkaya güçlü kalemiyle, Jerzy Kosiński’nin 1965 yılında yazdığı İkinci Dünya Savaşı atmosferinde Doğu Avrupa’da hayatta kalmaya çalışan küçük bir çocuğun hikâyesinin anlatıldığı aynı adlı romandan sinemaya uyarlanan Boyalı Kuş filmini kaleme aldı.