HABERLER

Beşiktaş Dergisi Nisan Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını kulübümüzün 2024 Yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’na dair detayların yer aldığı dosya içeriğimiz ile açıyor. Dergimizin kapağında ise Özkaynak Düzeni’nden yetişip sergilediği performans ile hepimizi gururlandıran Semih Kılıçsoy, Beşiktaş BOA’nın önemli ismi Jovana Nogić ve Beşiktaş Emlakjet’in başarılı basketbolcusu Jonah Mathews yer alıyor. İçerikte ise kendisiyle yaptığımız dopdolu bir röportaj sizleri bekliyor. Ardından Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nda İkinci Başkan görevinde bulunan Sayın Hüseyin Yücel ile gerçekleştirdiğimiz röportajı siz değerli okuyucularımız ile bir araya getiriyoruz. EuroCup’ta adını finale yazdırarak destansı yolculuğunu sürdüren Beşiktaş BOA Basketbol Takımımızın, zirveye doğru ilerleyişini dergimizin nisan sayısında tüm detaylarıyla kaleme aldık ve takımımızın önemli isimlerinden olan Jovana Nogić ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Türkiye’de ilklerin kulübü olan Beşiktaş JK, kadınların sporla ilgili düşüncelerini, önerilerini, anılarını, hislerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı. Projeye dair merak edilen tüm detayları dergimizin nisan sayısında bulabilirsiniz. NBA tarihinin en kısa oyuncusu ünvanını taşıyan, efsanevi Muggsy Bogues, Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi'nde düzenlenen, NBA ve Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) iş birliğiyle gerçekleştirilen, Jr. NBA BİDEV Ligi’nde finalleri izlemek üzere ülkemize geldi. Biz de bu fırsatı kaçırmadık ve bu efsanevi isimle söyleşi gerçekleştirdik. Ayrıca 17 Nisan 2005’te Kadıköy’de oynanan ve Beşiktaşımızın unutulmaz maçlarından Fenerbahçe’yi 3-4 mağlup ettiğimiz derbiyi Necmi Yalçın’ın yaptığı illüstrasyon çalışmasıyla yeniden anımsayacaksınız. Öte yandan Beşiktaş kürek şubemizin Genel Menajeri Tayfun Çotuk, antrenörlerimiz Yasin Göler ve Engin Özkan ile dergimizin nisan sayısı için bir röportaj gerçekleştirerek şubemize dair detaylı bilgiler edindik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle nisan sayımızın infografik içeriğini ise “bugünün çocukları, yarının yetişkinlerine” ayırarak, bu bayramın kronolojik hikâyesine yer verip ülkemizin çocuklarına dair dikkat çeken olumsuz istatistiklere de değindik.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0532 246 87 03 ve 0532 249 86 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi nisan sayısında şu satır başlarına yer verildi:

“Beşiktaş üzerinden hayal kuran tacirler sınıfta kalmışlardır!”

Hilton İstanbul Bosphorus Konferans Merkezi’nde gerçekleştirilen kulübümüzün 2024 Yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’na dair tüm detaylara nisan sayımızda ulaşabileceksiniz. Toplantıda camiamıza seslenen Başkanımız Sayın Hasan Arat, “Beşiktaş üzerinden hayal kuran tacirler sınıfta kalmışlardır!” ifadelerine yer verdi.

“Klişelerin dışına çıkan bir Yönetim Kurulu!”

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nda İkinci Başkan görevinde bulunan Sayın Hüseyin Yücel ile dergimizin nisan sayısı için gerçekleştirdiğimiz röportajda kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri konuştuk.

Avrupa şampiyonu olma yolunda finaldeyiz!

EuroCup’ta adını finale yazdırarak destansı yolculuğunu sürdüren Beşiktaş BOA Basketbol Takımımızın, zirveye doğru ilerleyişini dergimizin nisan sayısında tüm detaylarıyla kaleme aldık.

Tanrı kraliçeyi korusun!

Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımımızın önemli isimlerinden Jovana Nogić ile keyifli bir röportaj gerçekleştirerek, takımımızın tarihi dönemecini tüm detaylarıyla masaya yatırdık.

#hergunumsun

Türkiye’de ilklerin kulübü olan Beşiktaş JK, kadınların sporla ilgili düşüncelerini, önerilerini, anılarını, hislerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı. Projeye dair merak edilen tüm detayları dergimizin nisan sayısında bulabilirsiniz.

NBA All-Star

NBA All-Star’ın tarihçesini arkadaşımız Hürol Yöney’in kaleme aldığı yazı ile keyifle okuyacağınızı umuyoruz.

Boyundan büyük yüreği vardı!

NBA tarihinin en kısa oyuncusu ünvanını taşıyan, efsanevi Muggsy Bogues, Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi'nde düzenlenen, NBA ve Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) iş birliğiyle gerçekleştirilen, Jr. NBA BİDEV Ligi’nde finalleri izlemek üzere ülkemize geldi. Biz de bu fırsatı kaçırmadık ve bu efsanevi isimle söyleşi gerçekleştirdik.

Semih Kılıçsoy!

Beşiktaşımızın Özkaynak Düzeni’nden yetişip performansı, golleri, yeteneği ve ahlakıyla tüm camiamızı gururlandıran Semih Kılıçsoy ile nisan sayımız için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Kılıçsoy, “Bildiğim her şeyi Beşiktaş öğretti. Bundan sonra öğreneceklerimi de Beşiktaş’tan öğrenmek istiyorum” dedi.

Kürekler suya indi

Beşiktaş kürek şubemizin Genel Menajeri Tayfun Çotuk, antrenörlerimiz Yasin Göler ve Engin Özkan ile dergimizin nisan sayısı için bir röportaj gerçekleştirerek şubemize dair detaylı bilgiler edindik.

İnfografik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle nisan sayımızın infografik içeriğini “bugünün çocukları, yarının yetişkinlerine” ayırarak, bu bayramın kronolojik hikâyesine yer verip ülkemizin çocuklarına dair dikkat çeken olumsuz istatistiklere de değindik.

Emekçiler

Uzun yıllardır Beşiktaşımıza hizmet eden Ömür Akkoyun ile dergimizin nisan sayısı için gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi keyifle okumanızı dileriz.

Özkaynak Düzeni

Voleybol küçük kız takımımızda forma giyen 16 yaşındaki Ece Demirok ile nisan sayımızda hayatına, voleybola ve Beşiktaşımıza dair keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Ece Demirok, “Beşiktaş’a yakışır, ahlaklı sporcular olarak Özkaynak’tan geliyoruz” diyerek taraftarlarımıza mesaj verdi.