HABERLER

Beşiktaş Dergisi’nin 250. Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle 20’nci yılını kutlamaya hazırlanan Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza ayırdığımız zengin bir içerikle açıyor. Dergimizin kapağını da yine Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız süslüyor. Ardından Beşiktaş Bedensel Engelliler Şubesi Komite Başkanımız Elçin Kılıç ile yaptığımız keyifli bir röportajı sizlerin beğenisine sunuyoruz. Sonrasında ise bugüne kadar emeği geçen herkes ve tüm Beşiktaşlılar için özel olan Beşiktaş Dergimizin 250’nci sayısı vesilesiyle kaleme aldığımız bir yazıyı sizlerle buluştururken; yeniden, geçmişte ve bugün dergimize emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlerleyen sayfalarda ise Beşiktaş Esports Takımımızın Genel Menajeri Ege Budak ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi sizlerle buluşuyor. Öte yandan Beşiktaş Masa Tenisi Şube Sorumlusu ve aynı zamanda sporcumuz Safa Avcı ile yaptığımız keyifli bir röportaj da bu ayki içeriklerimizden bir diğeri. Ayrıca Beşiktaşlılığıyla bilinen oyuncu Ertan Saban ile gerçekleştirdiğimiz keyifli bir söyleşiyi de dergimizin aralık sayısında sizlerle bir araya getiriyoruz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi aralık sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımımızın 20’nci kuruluş yılına denk gelmesi sebebiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, “Engeller Bizi Durduramaz” sloganıyla sosyal sorumluluk projemizi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

“Futbol Takımımızın Dünya Kupası organizasyonu nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğinden eminiz. Onlara başarılar diliyor ve her an yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir ilki gerçekleştiren kulübümüzün “Engeller Bizi Durduramaz!” projesinin yanı sıra futbol takımımızın Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğine olan inancına vurgu yaptı.

Engeller Bizi Durduramaz!

Beşiktaş Dergimizin bugüne kadar emeği geçen herkes ve tüm Beşiktaşlılar için özel olan 250’nci sayısını, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza geniş bir yer ayırarak çıkardık. Beşiktaş Bedensel Engelliler Şubesi Komite Başkanımız Elçin Kılıç ile yaptığımız röportajla başlayan bu zengin içeriğimizde; sporcularımızın hayat hikâyelerinin yanı sıra önemli isimlerin de kıymetli görüş yazıları sizleri bekliyor.

Emek ve özveri dolu 250 sayı!

250’nci sayıya ulaşan ilk spor dergisi Beşiktaş, ilkleri, öncü ve lider olmayı gururla sürdürmeye devam ediyor. 250 sayı boyunca yaşananlara mercek tutmak adına kaleme aldığımız içeriğimiz, keyifle okumanız dileğiyle aralık sayımızda sizlerle buluşuyor.

Ege Budak: “E-sporun yükselişine hazır olun!”

Beşiktaş Esports takımımızın Genel Menajeri Ege Budak ile dergimizin aralık sayısı için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. E-spora ve şubemize dair bilgiler edindiğimiz Ege Budak, “E-sporu yakın zamanda çok farklı noktalarda görmeye hazır olun” dedi.

Beşiktaşlı ünlüler: Ertan Saban

Beşiktaş Dergimizin aralık sayısında; sanat camiasında Beşiktaşlılığıyla bilinen oyuncu Ertan Saban’ı Vodafone Park’a davet ederek keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Beşiktaş’a olan sevgisini “Yağmurlu Bir Günde” bestemizle tarif eden Saban, “Biz yağmurlu günleri Beşiktaş ile yürüyoruz” dedi.

Dede ve torunun rekabet edebildiği tek spor: Masa Tenisi

Beşiktaş Dergimizin aralık sayısı için Beşiktaş Masa Tenisi Şube Sorumlusu ve aynı zamanda sporcumuz Safa Avcı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik ve masa tenisine dair bilinmeyenlerin yanı sıra Beşiktaşımızın masa tenisi şubesiyle ilgili de detaylı bilgiler edindik.

Sesimiz Dolmabahçe’de yankılanır!

Beşiktaş tribünlerinden yükselen her bestenin temeli sağlamdır. Anlamı sahicidir. Etkisi güçlüdür. “Bir” olduğumuz, tek amaç uğruna haykırdığımız ve son yirmi yılda taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bırakan bestelerimizi Beşiktaş Dergisi’nin aralık sayısında, “Sesimiz Dolmabahçe’de yankılanır” başlığıyla sizler için kaleme aldık.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Furkan Özkul oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…

Beşiktaş Sözlüğü: Engel

Dergimizin aralık sayısı için Beşiktaş Sözlüğü’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle “Engel” kelimesi konu edinildi. Beşiktaş camiası ve dergi ailesi olarak, “Sınır tanımayan zihinler için bedenlerde var olan engel, hiçbir hayale engel değildir” diyerek farkındalığın bir günle sınırlı kalmamasını diliyoruz.

Siyah Beyaz Filmler: Dışarıda Olmak

Siyah Beyaz Filmler içeriğimizde ise yönetmen Armağan Pekkaya güçlü kalemiyle, engellileri konu edindiği ilk filmi Dışarıda Olmak’ı kaleme aldı.