HABERLER

Luiz Rhodolfo: ‘Beşiktaş şampiyon olacak, ben de sahada olacağım’

Beşiktaş Dergisi, talihsiz bir şekilde sakatlığa maruz kalan futbolcumuz Luiz Rhodolfo’yu ziyaret etti ve kendisiyle özel bir röportaj gerçekleştirdi.

İşte o röportajdan bazı bölümler... 
“Ben de sezon sonunda takımımla birlikte olacağım, şampiyonluğa da ulaşacağımıza eminim. Beşiktaş formasını giyiyor olmaktan dolayı hem mutluyum hem de gurur duyuyorum.” 
“İlk hedefim şampiyonluktu kendi adıma konuşmam gerekirse; ancak şimdi tamamen iyileşmeye kendimi konsantre ediyorum ve manevi olarak da Beşiktaş’ın yanında hissediyorum kendimi.” 
“Kaybetmekten nefret ediyorum. Öte yandan, eğer kaybedersek en büyük sıkıntıyı evde yaşıyorum. Zaten ben üzgünüm ama eşim ve çocuklarım bu defa bana kızıyor ve evde sıkıntı yaşıyoruz. Neyse ki Beşiktaş kolay maç kaybetmiyor da ben de gerek sahada gerekse evde daha rahat nefes alabiliyorum.”
“Evde bir light erkeğim diyebilirim. Asla yerinde durmayan iki çocuğum var. Onlarla oynamaktan çok keyif alıyorum. Beraber parklara gideriz, yürüyüşler yaparız. Bazen tüm aile beraber bir alışveriş merkezine gideriz. Eşimle de dışarıda akşam yemeklerine gitmekten çok hoşlanırız.” 
“Vodafone Arena’ya her gün sosyal medyadan da bakıyorum hangi aşamadayız diye. Bitmesine bir hayli az kaldı görünüyor. Sanıyorum hayatımda gördüğüm en güzel statlardan birine sahip olacağız.” 
Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Mart sayısında... 
Abone olmak için lütfen arayın: 444 1903