HABERLER

Maciej Lampe: ‘Muhteşem bir taraftara sahibiz’

Müthiş istatistikleriyle göz dolduran yıldız basketbolcumuz Maciej Lampe, hakkındaki merak edilenleri Beşiktaş Dergisi’ne anlattı.

İşte Mart sayısında yer alan röportajından bazı bölümler:
 
“Kesinlikle sezonu en iyi yerde bitirip Play-Off’a en iyi sıralamada girmemiz gerekiyor. Daha sonra da birçok insanı şaşırtıp, Play-Off’larda final oynayacağımızı düşünüyorum.”
 
“Muhteşem bir taraftara sahibiz. Bana her zaman pozitif bir güç oldular. Her zaman çalışmaya ve takımıma katkı vermeye devam edeceğim. Onlar da desteklemeye devam etsinler.”
 
“NBA’e draft edildiğimde çok ama çok genç bir yaştaydım. İlk defa ailemden ayrılmış ve para kazanmaya başlamıştım. On sekiz yaşımda NBA’e gittim. Benim için çok zordu. Hiçbir tecrübem yoktu. Şimdi düşününce daha iyi anlıyorum. Ama ben bunu bir başarısızlık olarak görmüyorum. Tecrübe olarak görüyorum.”
 
“Instagram ismim de Polish Pistol ama onu da ben açmamıştım. Bir arkadaşım hesabı açarken bu ismimi kullanmış ve böyle kaldı. Bu lakabı, NBA’de oynadığım dönemde aldım diye hatırlıyorum. Hem uzun hem de şut atabildiğim için bu şekilde seslendiklerini düşünüyorum.”
 
Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Mart sayısında...
 
Abone olmak için lütfen arayın: 444 1903