HABERLER

Beşiktaş Dergisi'nin Aralık Sayısı Çıktı

Birbirinden renkli röportaj ve yazıların yer aldığı Beşiktaş Dergisi’nin Aralık sayısı piyasada...

Orta sahamızın dinamosu, Beşiktaşımız’ın Arjantinli yıldızı José Ernesto Sosa’nın kapağında yer aldığı Beşiktaş Dergisi çıktı. Beşiktaş Dergisi, aynı zamanda Sosa’nın ve ressam Nihat Evren Derman’ın yağlıboya “Şampiyonluk Konvoyu ” adlı tablosunu da dev posterler olarak sizlere hediye ediyor.
 
İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:
 
* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın taraftarlarımıza mesajları...
 
* Beşiktaşımız’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Ernesto Sosa, Beşiktaş’tan dünya futboluna, futbol anlayışından şampiyonluk hedeflerimize, Almanya ve Arjantin’de top koşturduğu dönemlerden Kara Kartal’daki geleceğine ilişkin her şeyi dobra dobra dergimize anlattı.
 
* Kasım ayında Beşiktaş Camiası’nda neler yaşandı?
 
* Lig ve UEFA heyecanı tam gaz devam ediyor.... Lider Beşiktaşımız’ın Avrupa’da L.Moskova, Süper Lig’de Kasımpaşa, Bursa ve Sivas ile karşı karşıya geldiği müsabakaların analizleri ve unutulmaz anlar...
 
* Beşiktaşımız’ın erkek basketbol takımından iki önemli oyuncumuz; Nate Wolters ve Enes Berkay Taşkıran, Kartal Yuvası’nın lisanslı ürünleri ile objektiflerin karşısına geçtiler. Eğlenceli röportajlarını çok özel fotoğraflarla süsledikleri dergimizde Beşiktaş’ın en yeni lisanslı Kartal Yuvası ürünlerini sporcularımızın üzerlerinde görebileceksiniz...
 
* Ressam Nihat Evren Derman’ın anlatımıyla “Şampiyonluk Konvoyu” adlı tablo ve hikayesi... Beşiktaş’ın güzide mahallelerinden Çırağan’da Kara Kartal coşkusu, tuvallere tüm endamıyla yansıyor...
 
 
*Güney Pasifik ve Hint Okyanusu kıyılarından, Batı Afrika ülkesi Tanzanya’nın Arusha kentine; Ngorongoro Krateri’ne yakın Masaai Kampı’ndan dünyanın dört bir yanına Çarşı’ya destek, Beşiktaş’a sevgi gösterileri...
 
* Futbolu erkeklerin tekelinden almaya niyetli Beşiktaş’ın anneleri ve kendileri gibi yetiştirdikleri kızları bundan böyle her ay dergimize konuk oluyor! Fatma Arsan’ın hazırladığı bu bölümin ilk “Analı Kızlı” konukları Hande ve İda Nil Demirel… 

* Cemal Süreya’nın Söz Senaryosu’ndan Baba Hakkı portresi, çok özel fotoğraflarla...
 
* Beşiktaşlı sanatçı Feridun Düzağaç önümüzdeki sene sanat hayatının yirminci yılını kutlayacak. Türkiye’nin en kendine has müzisyenlerinden Feridun Düzağaç, kariyerinin dokuzuncu stüdyo albümünün ilk klip çalışması “Biçare” ile sevenleriyle buluştu ve hemen akabinde Beşiktaş Dergisi’ne konuk oldu...
 
* BJK Futbol Okulları Genel Kordinatörü ve Teknik Direktörü Ufuk Pak, Mavi gökyüzü ülkesinin Kartallarını, Moğolistan’daki futbol okuluna dair izlenimlerini yazdı.
 
* 1958 ile 1971 yılları arasında Siyah-Beyaz forma ile 492 maç oynadı ve orta saha oyuncusu olduğu için sadece 12 gol attı rakip kalelere. Akıllı, teknik futboluyla olduğu kadar centilmenliği ile de büyük sempati kazandı. Beşiktaş’ta kaptanlığa hakkını veren oyunculardandı. Kaya Köstepen’in yaşam öyküsüne dair tüm detayları Vala Somalı kaleme aldı.
 
* Taraftar sohbetlerinde bu ay Beşiktaşlı doktorlar var. İstanbul Aesthetic Center’ın Beşiktaşlı emekçileri sevdalarını Esin Gedik’e anlattılar.
 
* Danışman astrolog Betül Alakır’dan Atiba Hutchinson’ın astrolojik portresi...
  
* Beşiktaşlı şair, komedyen Vedat Özdemiroğlu her ay bir Kara Kartal şiiriyle Beşiktaş Dergisi’nde... İlk şiirinde Şeref Görkey’i anlatıyor.

* Marka haline gelen futbol takımlarının başarısının arkasındaki en önemli unsurlardan birisi kamp tesisleridir şüphesiz. BJK Nevzat Demir Tesisleri’ni görenler hayranlıklarını gizleyemiyorlar. Dördü suit olmak üzere yirmi yedi yatak odası, tamamen yenilenmiş fitness alanı, baştan başa değişen 5600 m2 kapalı alan ve yepyeni hibrit çim teknolojisiyle kulübümüze değer katan tesislerimizi yerinde inceledik, fotoğrafladık ve BJK Nevzat Demir Tesisleri’nin tüm detaylarını gözler önüne serdik.
 
* UNIBJK İzmir, dergimize konuk oldu. Gençler, Beşiktaş’a dair hissettiklerini, Kara Kartal sevgilerini ve Beşiktaşlı olmanın ayrıcalıklarını içtenlikle sayfalarımıza taşıdılar. İzmir UNIBJK Okul Sorumlusu Emrah Şanlı kaleme aldı.
 
 * Arjantinli dünya yıldızı Diego Armando Maradona, 91 kez milli takım formasını giydi ve 34 gol attı. Kulüplerde oynadığı 492 karşılaşmada ise 259 gol gönderdi rakip kalelere… Bu büyük sporcunun portresini Beşiktaş tarihçisi Vala Somalı yazdı.

* Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nin kuruluşu, faaliyetleri ve camiamıza mesajları...
 
* Motosiklet Başlangıç ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitmeni Mustafa Tekin, Toprak Razgatlıoğlu ile görüştü. Motorsporları alanında Türkiye’nin en fazla ümit beslediği genç yeteneklerden olan Toprak Razgatlıoğlu, tıpkı futbolda olduğu gibi pistteki omuz omuza mücadelesiyle tanınıyor. Aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olan on dokuz yaşındaki Toprak, genç yaşta elde ettiği başarıları ve Beşiktaş sevdasını anlattı.
 
* Sompo Japan Sigorta’nın sponsorluğu ile güçlenen erkek basketbol takımımız (Beşiktaş Sompo Japan), bu sezon lig ve Eurocup maçlarını daha önce taraftar rekoru kırdığı Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynama kararı kaldı. Beşiktaş Dergisi de, taraftarlarımız için Sinan Erdem Spor Salonu’nu,  Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için önemini mercek altına aldı.
* Beşiktaşımız’ın kürek takımı, Türkiye Kupası Final yarışlarında Deniz Küreği Erkekler Dört Çifte kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Kürek takımımızın kurulduğu günden bu yana tüm serüveni Beşiktaş Dergisinde... Kürek sporuna gönül veren kahramanlar görüşlerini aktarıyor.
 
* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, kış lastiği konusunda sürücüleri bilgilendiriyor.
 
* Tecrübeli bisikletçi Emin Burak İzmirlioğlu bisiklet sevdalıları için yazdı: Günlerin kısalması, soğuk havaların gelmesi sizleri yıldırmasın: “haydi kalkın ayağa, yürüyün güneşe”… 

* Aralık ayının kültür ve sanat etkinlik takvimi...
 
* Editörümüz Murat Arda’dan film ve kitap incelemeleri…
 
* Murat Yıldız’ın derlediği en son teknoloji haberleri ve ürün incelemeleri...

“ Oyun tanıtımları...

Yavru Kartal Dergisi’nde bu ay
 
Yavru Kartallarımız’ın çok sevdikleri dergileri de yine onların katılımları ile dopdolu... Yavru Kartallarımız’dan Onurcan Şenol ve Tuna Şınık’ın, Beşiktaşımız’ın yıldızı Andreas Beck ile yaptığı röportaj, Duško Tošić’in karikatür posteri, Kartal Ailesi’nin başından geçenler, Mini Mini Kartallar, Bilmece-Bulmaca-Eğlence, Çizgi-Roman BJK Tarihi, Fotoğrafını Yolla Kartal Ol ve aktüel bilgiler Yavru Kartal dergimizde...
 
Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için lütfen arayın: 444 1903