HABERLER

Feridun Düzağaç: 'Beşiktaşlı olmak yeter'

Beşiktaşlı müzisyen Feridun Düzağaç, Beşiktaş Dergisi Aralık sayısına konuk oldu.

Feridun Düzağaç, müzik yaşamını, dünyanın gidişatı ile ilgili kaygılarını ve Siyah Beyaz aşkını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. İşte o röportajdan bazı bölümler:
“Metin, Ali, Feyyazlı Beşiktaş’ı zamanında yaşamış, tuzu kuru bir Beşiktaşlıyım. Otuz yaş grubundaki bazı Beşiktaşlı taraftar dostlarımı görüyorum; şampiyonluk meselesini çok abartıyorlar bence çünkü ben eskiden sürekli Fenerbahçe’yi yendiğimiz için maçları seyretmediğim dönemleri bile hatırlıyorum.”
“Genç Beşiktaşlı arkadaşlarıma bazen üzülüyorum. Çünk bence Beşiktaşlı olmak yeter. Bir insan futbolu seviyorsa zaten Beşiktaşlı olmalı gibi gelmiştir hep bana.”
“Potansiyeli çok güçlü bir kadro. Bitecek stadımızla birlikte 2015 yılının ve 2016’ya uzanan yılların Beşiktaşımız için çok parlak olduğunu düşünüyorum.”
“Ortaokulda bile en yakın arkadaşlarım benden daha büyüktü. Küçükken de büyüktüm galiba. İletişim kurduğum insanların hep daha büyük olması belki daha olgun olmamı sağladı genç yaşta. Klasik edebiyatta ilk on bire yazılacak adamlarla da erken tanıştım, sanıyorum bu bir şans oldu benim için.”
Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Aralık sayısında...

Abone olmak için lütfen arayın: 444 1903