HABERLER

14.02.2017

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş JK Müzesi’ne Sporseverlerden Büyük İlgi

Türkiye’nin en büyük spor müzesi olan Beşiktaş JK Müzesi, sporseverlere kapısını açtı.

1650 metrekarelik alana yayılan, yalnızca bir futbol kulübü müzesi değil, bir spor tarihi müzesi olma hedefi ile yola çıkan Beşiktaş JK Müzesi’ne sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Beşiktaş JK Müzesi, sporseverlerle buluştuğu ilk günde interaktif alanları, engelli ve çocuk dostu yapısı ile ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim yaşattı.

Beşiktaş JK Müzesi Müdürü Canan Cürgen, internet sitemize yaptığı açıklamada sporseverlerin Beşiktaş JK Müzesi’ne yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti ve şunları söyledi:

“Sporseverlere, Beşiktaşlılara hayırlı olsun. Müzemizi Cuma günü Bakanımız Nabi Avcı’nın katıldığı resmi bir törenle açtık. Açılışa oldukça yoğun bir ilgi vardı. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Uzun zaman süren bir bekleyişti ve tatmin edici sonuçlar oldu. Hepimiz için gurur ve mutluluk kaynağı. 10 kişilik bir müze ekibimiz var. Hepimizin çok büyük emeği var. Uzun bir süreç. Ben bu sürece son 9 ayında dahil oldum. Benden önceki süreçte de çok büyük emekleri var arkadaşlarımızın. Tüm müze ziyaretçilerine bekledikleri hizmeti, kaliteyi sunmaya hazırız. Bugünden itibaren de halk açılışımızı yaptık. Şu an tüm sporseverlere, merak edenlere müzemiz bugün itibariyle kapılarını açtı. Ziyaretçilerimizin ilgisi oldukça yoğun. Sosyal medyada da bunun yankılarını görüyoruz. Bunlar bizim için gurur ve mutluluk kaynağı. 1.650 metrekareye yayılan iki katlı bir müze yaptık. Şampiyonluk kupamızı ve şampiyon takımımızı gururla sergilediğimiz bir alanımız var. Sporun sanatla bağını kurmak üzere pek çok çalışmayı gerçekleştirmek üzere hareket ediyoruz. Şu ana kadar aldığımız geri bildirimler son derece tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Müzemiz yüzde yüz engelsiz bir müze. Bunu da gururla ifade edebilirim. Türkiye’nin yüzde yüz engelsiz müzesi Beşiktaş müzesi.”

Ziyaret gün ve saatleri

Ekim-Mayıs ayları arasında 10.00-18.00

Haziran-Eylül ayları arasında 10.00-19.00

Salı günleri 10.00-21.00

Müzenin kapalı olduğu gün ve saatler

Pazartesi günleri

Vodafone Arena’da lig maçı olduğu günler saat 12.00’den sonra,

Vodafone Arena’da UEFA maçı olduğu günler,

Dini bayramların 1. günü ve 1 Ocak günü kapalıdır.

Giriş ücretleri

Tam 25 TL

İndirimli 15 TL (6-14 yaş çocuklar, öğrenci, 65 yaş üstü, 10 kişi üstü gruplar)
Ücretsiz (Sarı Basın Kartı, FIFA ve TFF kartı, ICOM, MMKD kartları ile engelliler, şehit yakınları ve gaziler, 6 yaş altı çocuklar)

İletişim

bjkmuze@bjk.com.tr

+90 212 948 1903 dahili 5003
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli