HABERLER

16.02.2017

GÜNCEL HABERLER

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Beer Sheva'da Şehitlik Anıtı ve Atatürk Meydanına Ziyaret

Futbol Takımımızın UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva ile oynayacağı maç için İsrail’in Beer-Sheva kentinde bulunan; Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) ile Türkiye’nin İsrail Büyükelçisi Kemal Ökem şehirdeki Atatürk büstü ile Şehitlik Anıtı’nı ziyaret ettiler.

Ahmet Nur Çebi ile Türkiye’nin İsrail Büyükelçisi Kemal Ökem Şehitlik Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Şehitlik Anıtı ile Atatürk büstünün bakımını üstlenen Beer-Shevalı vatandaşlara forma hediye ettiler.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andıklarını ifade eden Ahmet Nur Çebi, yaptığı açıklama şunları söyledi:

“Her şeyden öte Anadolu'dan uzak ama Osmanlı topraklarında zamanında çok kan dökülmüş buralarda. Atatürk heykelinin önündeyiz. Atatürk Kurtuluş Savaşımızın Baş Kumandanı ve ilk Cumhurbaşkanımızdır. Kendisini büyük bir saygı ve minnetle anıyoruz. Şehitlik Anıtı da Osmanlı'dan bu tarafa gelen ve Cumhuriyetimizi içeren bir alan içinde. Burada bu anıtın ve Atatürk heykelinin bakımını üstlenen hanım efendiye de teşekkür ediyoruz”

Ziyaret İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tamamlandı.