HABERLER

14.02.2017

GÜNCEL HABERLER

Kartal Yuvası Kartal Mağazamız Açıldı

Açılış törenine Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.) ve Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi) ile çok sayıda taraftarımız da katıldı.

Alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesen Ahmet Nur Çebi, daha sonra yeni mağazamızı gezdi ve ürünleri inceledi.

Ahmet Nur Çebi; “Katılan herkese, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hüseyin Mican arkadaşımızın verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. 81. mağazamızı bugün açtık. İki veya üç tane daha Mart ayı içerisinde planladığımızı biliyorum. Kartal Yuvaları’nın önemi hem maddi hem manevi açıdan önemli. Kabul ediyoruz ki buradan yapılan alışverişlerin hepsi Beşiktaş’ın kasasına giriyor ve Beşiktaş’a katkı sağlıyor. Ayrıca Beşiktaşlıların maç seyretmenin dışında buluştukları ve Beşiktaş’ı teneffüs ettikleri birer yuva buralar. Dolayısıyla bu açıdan önemi çok büyük. Biz bunları arttırmaya devam edeceğiz. Ekonomik krize rağmen yatırımlarımız devam ediyor. Beşiktaş’a katkı verecek olan bu mağazalardan taraftarın yapacağı alışverişlere ihtiyacımız var. Lütfen hem statta bizi desteklesinler, hem de mağazalarımıza gelerek bize katkı versinler. Taraftarımıza şimdiden peşinen teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hüseyin Mican ise, “Taraftarlarımız ilgi gösterdikçe bizde karşılığında mağaza sayımızı arttırmaya çalışıyoruz. Ürün çeşidini hem de mağaza sayısını arttırarak. Memnunuzda, böyle bir ekonomik kriz olmasına rağmen baya iyi gidiyoruz. Burada da olmaktan mutluyuz. Sevgililer günü için hem bayan için hem erkek için bir tişört tasarımımız vardı. Çokta iyi talep gördü. Baya satılmış aldığım rakamlara göre. Yeni dönemde olmayan yerlerde mağazalar açmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeni mağazamızın adres ve irtibat bilgileri şöyle:

Adres: Kordon Boyu Mahallesi, Ankara Caddesi, No:106/A Kartal – İSTANBUL

Telefon: 0216 461 1903

Çalışma Saatleri: Hafta içi ve Cumartesi: 10:00-20:00 / Pazar 11:00-20:00
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli