HABERLER

Başkanımız Fikret Orman'ın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Ekim sayısında camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Beşiktaş Ailesi
 
Sezon başından bu yana ifade ettiğim gibi; Beşiktaş ruhuna sahip, savaşan, kaybederken bile terinin son damlasına kadar mücadele eden, seyir zevki yüksek bir takım kurduk. Sadece bugüne değil, yarınlarımıza yatırım yaptık. Bu takımın sizlerin desteği ve sevgisi ile hedeflerine ulaşacağını yine altını çizerek belirtmek istiyorum. Beşiktaşlı, iyi günde de, kötü günde de her zaman kulübünün, takımlarının yanındadır. Bugün olduğu gibi, önümüzdeki günlerde de birbirimize daha fazla kenetlenmeli, el ele yürümeliyiz. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece sadece günlük değil, uzun vadeli başarılar da kendiliğinden gelecektir. Sizlerden isteğim, ışık saçan, hepimize umut veren kadromuza, bu birlik ve beraberlik anlayışı çerçevesinde kol kanat germeniz, mücadele ettikleri her kulvarda yanlarında olmanız...
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, bizi bir kez daha gururlandırdı. On bir Süper Lig Şampiyonluğu, on Türkiye Kupası bulunan hentbol takımımız, on birinci Süper Kupa Şampiyonluğu’na ulaştı. Öz verili çalışmaları nedeniyle başta antrenörümüz Müfit Arın ve ekibi olmak üzere tüm hentbolcularımıza, onları destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Beşiktaş Mogaz Takımımız’ın yanı sıra Beşiktaş armasını taşıyan tüm sporcularımıza yeni sezonlarında başarılar dilerim.
 
Eylül ayı, memleketimiz için simsiyah bir ay oldu. Hopa’da yaşanan sel felaketi ilk gelen kara haberdi. Elimizden geldiğince onların yanında olup, taraftarlarımızın ve sponsorlarımızın desteğiyle Hopa’nın gücüne güç katmaya çalıştık. Ardından savaştan kaçan göçmenlerin yaşadıkları ve ülkemizi yasa boğan şehit haberleri geldi... Böyle zamanlar bize her zaman düşen görev, simsiyah günlerin bembeyaz umudu olmaktır. Buradan bir kez daha, aramızdan ayrılan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, aileleri başta olmak üzere tüm Türkiye’ye başsağlığı dilemek istiyorum.
 
En derin sevgi ve saygılarımla,
Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı