HABERLER

Ayşen Batıgün: “Benim için hayat Siyah–Beyaz’dır”

Beşiktaşlı dizi/sinema oyuncusu Ayşen Batıgün ile vazgeçilmez tutkuları sinema, dizi filmler ve elbette ki şanlı Kara Kartal muhabbetleri yaptık. Hedeflerinin en kısa zamanda Beşiktaş’a taşınmak olduğunu söyleyen Batıgün, semtin havasını çok özlediğini ve Beşiktaş’tan ayrı yaşamak istemediğini vurguladı ve Beşiktaş Dergisi’ne gururla poz verdi. İşte o röportajdan bazı bölümler:
 
“The Game ismiyle yurt dışında vizyona girecek bir Azerbaycan filminin çekimlerine hazırlanıyorum. Çok heyecanlıyım. Başrolde oynayacağım. Film biter bitmez Azerbaycan’dan sonra Rusya’da ikincisi çekilecek.”
 
“Benim için hayat Siyah-Beyaz’dır. Bilinçli bir taraftar olarak kendim Beşiktaş’ı seçtim. Babam, annemin bana Fenerbahçe forması giydirdiğini hatırlıyorum, ben çöpe atıyordum onları. Beşiktaşlıyım diye isyan ediyordum.”
 
“Yeniden takımımıza heyecan getiren Quaresma ve kendisinden çok şey beklediğimiz Mario Gomez, en heyecanla izlediğim futbolcular. Ama bir takım olarak Beşiktaşımız’ı izlemekten büyük keyif alıyorum. İyi bir kadromuz var. İstekliyiz bu sene ve Şenol Güneş hocamız ile başarı geleceğini düşünüyorum.”
 
“Çalışmayı çok seviyorum. Dizi filmlerinin en büyük farkı, çok fazla çalışmak ve çok uzun saatler harcanıyor. Reji sana programı verdiğinde sete gidip buna uymaman söz konusu bile değil. Sinema ve tiyatroya göre daha meşakkatli süreçler. Bazı bölümle bir haftada tamamlanmak zorunda. Eğer bir dizi oyuncusuysanız tüm bu zor koşullarla başedebilmeniz gerekiyor.”