HABERLER

03.02.2015

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak'ın Avustralya Ziyareti Sürüyor

BJK Avustralya Futbol Okulumuzu ziyaret eden BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, Avustralya Beşiktaşlılar Derneği ve BJK Futbol Okulu Başkanı Güngör Yurtseven’in daveti üzerine geçtiğimiz hafta Başkanımız Fikret Orman ile birlikte Avustralya’ya gitmişti. 
 
Avustralya Futbol Okulumuzda antrenörlerimiz ve sporcularımızla bir araya gelen Pak, saha ve eğitim çalışmalarını sürdürüyor.
 
Bir bölümünde Başkanımız Fikret Orman’ın da yer aldığı Avustralya ziyareti hakkında izlenimlerini aktaran Pak, Beşiktaşımıza karşı büyük bir ilgi ve sevginin olduğunu ifade etti.
 
BJK Futbol Okulları’nın Kuşadası’nda gerçekleştirdiği kış kampını da takip eden Pak, organizasyon sorumlularımızla sürekli bilgi alışverişi yapıyor.
 
BJK Futbol Okulları Koordinatörümüz Ufuk Pak’a ziyareti esnasında eşlik eden ve Avustralya’da Beşiktaş’ın bayrağını dalgalandırmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Avustralya Beşiktaşlılar Derneği ve BJK Futbol Okulu Başkanı Güngör Yurtseven, “Yakın gelecekte Beşiktaş Futbol Özkaynak Düzenine yetenekli oyuncular kazandırmanın inancındayız” diye konuştu.
 
Avustralya temaslarını hafta sonu sonlandıracak olan BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, futbol okulları ile iglili yeni projeler üzerinde çalışmalarını devam ettirecek.