HABERLER

02.02.2015

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Kış Kampı Başladı

BJK Futbol Okulları'nın Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’de düzenlediği kış kampı çalışmaları başladı.

BJK Futbol Okulları Kış Kampı, öğrenci topluluğumuzun öğle saatlerinde Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’e ulaşmasıyla başladı. Kampın ilk saatlerini dinlenerek geçiren öğrencilerimiz daha sonra öğle yemeğinde enerji topladı.
 
Yemeğin ardından bir araya gelen öğrencilerimiz, 25 kişilik uzman antrenör ekibimiz eşliğinde çim sahada gruplar halinde çalışmalara başladı.
 
Sosyal olarak sporcuların bu tür organizasyonlara katılmasının gelişimleri açısından çok faydalı olduğunu belirten Kafile ve Organizasyon Sorumlumuz Mete Bozkurt, şunları söyledi:
 
“BJK Futbol Özkaynak Düzeni, futbol okullarına büyük önem veriyor. Öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak için buradayım. Her konuda antrenörlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yapılanlar sosyal bir projedir. Bizim futbol okullarımız, Futbol Özkaynak Düzenimiz ve A Takımımız, bu sistemi takip etmek zorundayız. Ben de Futbol Özkaynak Düzeni sözcüsü olarak buradayım. Oyuncuların gelişimlerini takip ediyorum. Onların içinden bir tane bile oyuncuyu altyapımıza katabilirsek biz o zaman Beşiktaş’a olan görevi yerine getirmiş sayarız.”
 
Eğlenceli bir ilk gün geçirdiklerini belirten BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, “Çok güzel bir kamp ortamımız var. Profesyonel takımlar gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzenli bir antrenman programımız var. Yaklaşık 15 spor okulumuzun katılımıyla kampımızı gerçekleştiriyoruz. Spor psikoloğumuz, fizyoterapistimiz ve antrenörlerimiz bizimle birlikte sporcularımızın gelişimi açısından çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antrenörlerimiz kendi branşlarında gayet başarılılar. Uzun bir yolculuk geçirmelerine rağmen sporcularımızı ilk günden çok eğlenmeye başladılar. Futbol Özkaynak Düzenimize oyuncu verebilmek için çok çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın sonunda da en az 2 oyuncumuzun Futbol Özkaynak Düzenimize katılmasını hedefliyoruz” dedi.
 
Spor Okullarımızın kış kampına katkıda bulunan Dağhan Pulluk, “Kampımızda yaklaşık 150 tane öğrencimiz var. Kampımıza çok güzel bir başlangıç yaptık. Öğle yemeğinin ardından antrenmanlarla ilk günümüzü tamamladık. Kalabalık bir ekiple geldik. Kampımızın eğlenceli ve çok yararlı geçeceğini düşünüyorum. Kampımızın sonuna doğru daha farklı organizasyonlar kampımızı olabildiğince eğlenceli hale getirmeye çalışacağız” diye konuştu.