HABERLER

03.02.2015

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Kış Kampında İkinci Gün Tamamlandı

BJK Futbol Okulları'nın Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’de düzenlediği kış kampı sabah antrenmanın ardından sporcuların kaynaşması amacıyla öğlen düzenlenen spor okulları turnuvasıyla devam etti. Futbol Özkaynak Düzeni fizyoterapistlerimizden Hakkı Can Bereceli, turnuva maçlarında yaşanan ufak sakatlık olaylarına hemen müdahalelerde bulundu.
 
Turnuvada spor okullarımızın oyuncuları kendi yaş grubundaki sporcularla kıyasıya yarışa girdi. Yarın tamamalanacak turnuvanın sonunda turnuvayı lider tamamlayan ve kış kampımıza katılan tüm spor okulu öğrencilerine madalyaları takdim edilecek.
 
Kampa ilk defa katıldıklarını belirten BJK Kırgızistan Futbol Okulu Sorumlumuz Murat Işıner, “Kampımız çok güzel geçiryor. İlk gün sporcularımıza antrenmanlar yaptırdık ve ikinci gün de turnuva maçları oynandı. Turnuvada şu anda lider durumdayız. Yarın alınan sonuçlara göre turnuvanın şampiyonu belli olacak. Düzenli olarak yapılan kamplara ilk defa katılıyoruz. Çocuklar arasında bir kaynaşma oluyor ve diğer ülkelerden gelen spor okullarıyla bir dostluk bağı oluyor. Türkler ve Kırgızlar arasında kaynaşma olduğundan dolayı da kampımızdan memnunuz” diye konuştu.
 
Sporcuların kendilerini geliştirmeleri açısından kampların önemini vurgulayan BJK Azerbaycan Bakü Futbol Okulu Sorumlusu ve başantrenörü, Abdülkadir Kadir Öz, “11 sene Beşiktaş’ın tüm yaş kategorilerinde forma giydim ve Beşiktaşlılık ruhunu iyi biliyoruz. Kampa katılmamızın 2. günü olmasına rağmen kampın çok faydasını gördük. Bu yaştaki çocukların kamplara katılmasının kendilerini geliştirmeleri açısından çok büyük faydaları var. Turnuvada oyuncuların kendilerini geliştirmelerinin yanında kendi yaş gruplarındaki oyuncuları da görmeleri açından çok faydalı oldu. Düzenlenen turnuvanın çocuklarrın üzerinde olumlu bir etki bırakacağını düşünüyoruz. Daha önce BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş ve katkıda bulunan Dağhan Pulluk tarafından bize kamp ile ilgili detaylı bilgiler verilmişti. Kampa katıldığımızda bir sürprizle karşılaşmadık ve bize anlatılan ne varsa çok daha fazlasını gördük” dedi.