HABERLER

Slaven Bilic: ‘Taraftarımız desteklediğinde çok daha iyi oynuyoruz’

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, ilk yarıyı Beşiktaş Dergisi’ne değerlendirdi ve hedeflerini anlattı.

Son yılların en karizmatik teknik direktörlerinden birisi o... Sadece Beşiktaşımızın asil taraftarlarının değil; Türkiye’nin dört bir yanındaki birçok sporseverin gönlünde taht kuran bir insan Slaven Bilic... Antalya’daki devre arası kampında sorularımızı yanıtlayan teknik direktörümüz, önemli açıklamalar yaptı.
 
“Avrupa liginde gruptan lider olarak çıktık, Liverpool ile karşılaşacağız. Ligde uzun süre lider olmamıza rağmen ikinci sırada bitirdik. Daha iyi olabilirdik ancak kaybedilmiş hiçbir şey yok. Takımın durumunu iyi görüyorum, takım olarak ikinci yarıya hazırız.”
 
“İyi bir kamp süreci geçirdiğimizi söyleyebilirim. Arkadaşlık ortamının daha da geliştiğini görmek beni mutlu ediyor. Sıkı çalıştık ve hazırlık maçları da yaptık. Katıldığımız özel turnuvayı kazandık ve genç oyunculara şans verdik. Bu kamp süreci her açıdan beni mutlu eden, verimli bir çalışma olanağı sundu hepimize.”
 
“Geçen sene bu kadar iyi değildik ancak kesinlikle bu sene daha yüksek bir performans ortaya seriyoruz. Önümüzdeki sezon ise hiç kuşkusuz ki çok daha iyi olmayı hedefliyoruz. Mücadele ettiğimiz üç kulvarda da başarılı olmak için ben ve ekibim var gücümüzle çalışıyoruz...”
 
“Yabancı sınırlamasının kalkmasının Türk futboluna etkileri nasıl olacak,bunu şimdiden kestiremiyorum. Ancak Beşiktaş açısından değerlendirecek olursam, şöyle söylemeliyim: Biz planlamamızı buna göre yapmamıştık ancak kural buysa biz de gerekli reaksiyonları göstereceğiz ve buna göre önlemlerimizi alacağız.”
 
Röportajın tamamı Beşiktaş Dergisi Şubat sayısında...