HABERLER

Alexander Milosevic: ‘Beşiktaş, şampiyon karakterli oyuncularla dolu bir takım’

Beşiktaşımızın devre arasındaki ilk transferi İsveçli stoper Alexander Milosevic, Beşiktaş Dergisi’nin sorularını yanıtladı.

Ayağının tozuyla “Hoşbulduk, teşekkür ederim” ve “Çok mutluyum. Yeni takımımda şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Taraftarlarımıza ilgileri için teşekkür ederim” tweet’lerini atan Milosevic, “Buranın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım. Bana verilen desteğin karşılığını vermek için çok çalışacağım” dedi. 
İşte o röportajdan satırbaşları: 
“Diğer kulüplerin verdiği teklifleri duymadan menajerime Beşiktaş’a gitmek istediğimi söylemiştim. Kulübün ve taraftaraların verdiği hissiyat diğer bütün takımların çok üzerindeydi.” 
“Beşiktaş’a imza atmak benim için bir onurdur. Çok büyük bir kulübe geldim. Beşiktaş’ta büyük başarılar elde etmek istiyorum. Taraftarlarımızın desteğini almak ve Beşiktaş’ta birçok kupa kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.” 
“Her şey gayet iyi gidiyor. Her şeyin mükemmel olduğunu söyleyebilirim. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek arkadaşlarımla tanıştığım andan itibaren bu takımın şampiyon oyuncularla dolu olduğunu ve şampiyonluk için oynadığını hissettim. Çalışmaya başlayınca ayrıca şunu da gördüm; herkesin bu kadar kaliteli olmasına karşın oldukça mütevazı olduğunu...” 
Röportajın tamamı Beşiktaş Dergisi Şubat sayısında...