HABERLER

Hayko Cepkin: ‘Beşiktaş’ta futbolcuların her biri kahraman’

Beşiktaş Dergisi, Hayko Cepkin ile çok keyifli bir röportaj gerçekleştirdi.

Türkiye müzik sahnesi onun gibisini nadiren gördü. Hayko Cepkin, sahnede yarattığı karizmayla, herbiri birbirinden özenli müzik albümleriyle, Beşiktaşlılığı ve mütevazılığıyla gönüllerimizde bambaşka yeri olan bir deli adam, rock müzisyeni, eski tribün davulcusu, amigo ve artık bir Egeli! Türkiye’nin sanat güneşi Zeki Müren, divası Bülent Ersoy’sa, rockstarı da o...
 
Hayko Cepkin röportajından:
“Beşiktaş’ta en çok sevdiğim şey, hak yemez olması, hırslı olması, mücadele azmi, vur kır parçala (gülüyor)... Tıpkı benim gibi, benim kişiliğimle örtüşecek başka bir takım düşünemiyorum. Beşiktaş elbisesi bana öyle uyuyor ki o gömleği çıkarmayı bile düşünemem.”
 
“Diğer takımlara nazaran bizim altyapı çok iyi. Süleyman Seba etkisi var bi kere. Nesilden nesile aktarılan sağlam bir karakter var. Beşiktaşlı özgüveni var bizde.”
 
“Veli örneğinde olduğu gibi “Ya ben şimdi bir Don Kişotluk yapacağım, kartı iptal ettireceğim, sonra beni soyunma odasında yerler” kaygısı yok. O an öyle yapmasının doğru olacağını düşünüyor. Biliyor ki camia da onu alkışlayacak. Bunlar güzel şeyler.”
 
“Zamanında Recep abime nasıl güveniyorsam şimdi de bu takıma güveniyorum. Dream Team ya, Rıza, Ulvi, Gökhan, Kadir, Metin Ali Feyyazlar... Hastasıyım. Şimdi de Demba Ba’sından Sosa’sına, Olcay’ından Atınç’ına o ruhu hissediyorum.”
 
Röportajın tamamı Beşiktaş Dergisi Şubat sayısında...