HABERLER

22.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:5 İstanbulspor:0 (U-14)

U-14 Akademi Takımımız, Akademi Ligi'nin 10. hafta mücadelesinde İstanbulspor'u 5-0 mağlup etti.

Albayrak Stadı'nda oynanan mücadeye takımımız; Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Rıdvan Yılmaz, Berkan Deliç, Kuzeyhan Sonuç, Ahmet Emin Aksakal, İlkay İşler, Adem Bekir Ataş, Arafat Akgün, Batuhan Özma ve Oğuzhan Akgün onbiriyle başladı.
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan ekibimiz İlkay'ın sağ kanattan getirdiği topta Arafat'ın attığı golle öne geçti(1-0). Orta alanda baskı kuran ekibimiz, rakibin orta alanı geçmesine izin vermedi. Arafat ile atak yapan ekibimiz, pozisyondan faydalanamadı. Pozisyon devamında Adem Bekir attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Orta alanda Ahmet Emin ve Batuhan ile baskı kuran takımımız, rakibin pozisyon bulmasına engel oldu.Hücumda daha etkili oyun sergileyen takımımızda, Batuhan’ın pasında topa hareketlenen Ahmet Emin, çapraz pozisyondan attığı golle skoru 3-0’a getirdi. Rakibin oyun kurmasına engel olan ve hızlı hücumlarla pozisyon arayan takımımız, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
 
Disiplinli oyununu ikinci yarıya da yansıtan ekibimiz, Arafat’ın golüyle skoru 4-0’a getirdi. Orta sahada baskılı oynayan ekibimiz, rakibin ataklarına engel oldu. Sağ kanattan gelişen atakta Adem Bekir’in ortası kaleye yöneldi ve skor 5-0’a geldi. Sol kanattan Batuhan’ın ortasında Oğuzhan’ın şutu üstten auta çıktı. Orta alandan gelişen atakta Adem Bekir’in şutu auta çıktı. Hücumda daha çok topla oynayan ekibimiz, rakibin ataklarını önledi. Rakibine oranla hücumda daha etkili olan takımımız, sahadan 5-0 galip ayrıldı.