HABERLER

21.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Atınç Nukan, Altyapı Takımlarımızdaki Stoperlerimizle Buluştu

BJK Futbol Özkaynak Düzenimizden yetişen ve A Takım kadromuzda yer alan başarılı oyuncumuz Atınç Nukan, altyapıdaki stoperlerimizle antrenman yaptı.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde Anterörlerimiz Recep Ömer Gülen, Faruk Hakan Şahin, Kaan Demir ve başarılı oyuncumuz Atınç Nukan yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat sürdü.
 
Antrenman öncesinde A Takım oyuncumuz Atınç Nukan, çeşitli yaş gruplarında forma giyen oyuncularımızla tanıştı. Sporcularımızla sohbet eden Nukan, altyapıdan A Takımımıza yükselen oyuncuların kulübümüz için önemini ve tecrübelerini aktardı.
 
Antrenmana katıldığından dolayı mutlu olduğunu belirten Atınç Nukan, “Buranın benim açımdan önemi çok farklı, çok güzel zamanlarım geçti. Beşiktaş ile burada tanıştım. Hocalarım ve arkadaşlarımla çok güzel zamanlar geçirdim. Buraya böyle bir organizasyonla dönmek benim için çok güzel. Hocalarımızla ve arkadaşlarımızla özel bir çalışma yaptık. Onlara yardım etmek bir şeyler göstermek benim için de güzeldi. Onlar için de farklı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Ufak da olsa arkadaşlarıma bir şeyler gösterebildiysem ne mutlu bana” diye konuştu.
 
Atınç Nukan’ın altyapımızdan yetişen oyuncularımız için önemli bir figür olduğuna değinen BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, şunları söyledi:
 
“Bugün 14, 15, 16 ve 17 yaş gruplarımızda stoper mevkiinde oynayan oyuncularımıza özel bir çalışma planladık. Bu çalışmayı özel kılan şey bu çalışmaya A Takımımızdan aynı pozisyonda oynayan Atınç Nukan’ın da bizimle olması. Altyapımızdan yetişmiş bir oyuncudur. Burada altyapımızdaki oyuncularımızla beraber çalışma yaptı. Altyapıdaki kardeşlerine de çalışmayla ilgili bilgilendirme yaptı. Oyuncularımızın özel mevkisel çalışmalarla daha çok gelişeceğini inanıyoruz. Aynı zamanda motivasyonlarının da Atınç abilerini görmeleriyle artacağına inandığımız için böyle bir çalışma planladık.
 
Atınç Nukan’ın bugünkü çalışmada oyuncularımızla beraber olması onların motivasyonunu arttıracaktır. Atınç, altyapıdan yetişmiş bir oyuncumuz, A Takımda oynuyor ve oyuncularımız için önemli bir figür. Onların idolü olabilecek pozisyonda bir abileri. Önlerinde doğru bir örnek teşkil ediyor.
 
Bu çalışmayı her hafta farklı pozisyondaki oyuncularımızla bir workshop şeklinde gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Bugünkü çalışmada Atınç Nukan’ın bizimle beraber olmasını sağladığı için Futbol Komitemize teşekkür ediyorum. Pazar günü önemli bir maçımız var, Atınç’a da böyle önemli bir maç öncesi bizimle beraber olduğu için teşekkür ediyorum.”