HABERLER

22.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:4 İstanbulspor:0 (U-15)

U-15 Akademi Takımımız, Akademi Ligi'nin 10. haftasında karşılaştığı İstanbulspor’u 4-0 yendi.

Albayrak Stadı’nda oynanan mücadeleye ekibimiz; Erkan Çınar, Erdem Seçgin, Ertuğrul Yazıcı, Mustafa Çay, Okan Kaplan, Okan Yıldırım, Metehan Güroz, Berkay Can, Furkan Kılıç, Musa Erat ve Tolga Armağan onbiriyle başladı.
 
Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede iki taraf da birbirine üstünlük sağlayamadı. Sol kanattan gelişen atakta Musa attığı golle ekibimizi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra orta alanda baskı kuran takımımız, rakibin ataklarına engel oldu. Ertuğrul’un ortasında ön direkte iyi yükselen Furkan, skoru 2-0’a getirdi. Kanatlardan organize ataklarla gol arayan siyah-beyazlılarımızda sağ kanattan Okan’ın ortasında Furkan attığı golle takımımızı 3-0 öne geçirdi. Savunmada Okan ile disiplinli oyun sergileyen takımımız, rakibine geçit vermedi. Topla daha fazla oynayan siyah-beyazlılarımız, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan ekibimiz, hücumda bulduğu atakları değerlendiremedi. Sol köşeden Okan ile korner kullanan takımımızda Mustafa’nın vuruşu üst direnten döndü. Pozisyonun devamında Kartal’ın vuruşunu kaleci üstten kornere çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta rakibin yaptığı müdahele sonucu Ertuğrul hafif sakatlık geçirdi. Hücumda etkili pozisyonlar bulan ekibimiz, Tolga’nın ceza sahası dışından attığı golle skoru 4-0’a getirdi. Orta alanda baskılı bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibin ataklarını önledi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Kartal, pozisyondan faydalanamadı. Rakibine oranla daha etkili bir performans sergileyen siyah-beyazlılarımız, sahadan 4-0 galip ayrıldı.