HABERLER

14.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

U-15 Akademi Takımımız Fizik Gücü ve Sahadaki Mücadelesiyle Dikkat Çekiyor

U-15 Akademi Takımımız'ın antrenörü Ozan Köprülü, ekibimizin son durumu ve genel hedefleri ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.

'Her maçı yüksek tempo ve mücadele ederek oynamalıyız’
Akademi Ligi'nin 4. haftasında 2-0 mağlup olduğumuz Bursaspor maçını değerlendirerek söze başlayan U-15 Akademi Takımımız'ın Antrenörü Ozan Köprülü, "İlk yarıda arzu ettiğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve istediklerimizin hiçbirini yapamadık. İkinci yarıda ise takımımız toparlanarak oyuna ağırlığını koydu. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve mağlup olduk. Maçın ikinci yarısında gösterdiğimiz performanstan memnun kaldım ancak çalışmaya devam etmeliyiz. Her maçı, Bursaspor maçının ikinci yarısı gibi yüksek tempo ve mücadele ederek oynamalıyız" dedi.

"Daha iyi olacağız"
U-15 Akademi Takımımız'ın genel havası hakkında da konuşan Ozan Köprülü, "Geçen sezona oranla takımımızın hem fizik olarak hem mantalite olarak geliştiğini söyleyebilirim. Kuvvetli ve sahaya iyi yayılan bir takım olduk. Önceleri maçlarda oyuncularımızın ezilme durumu oluyordu, ama artık bu sorunu geride bıraktık diyebilirim. Akademi Ligi'ne iki galibiyetle başladık ancak hafta sonu altyapısı çok iyi olan rakiplerimizden Bursaspor'a 2-0 mağlup olduk. Bu sezon gelişen fizik yapımızla beraber iyi oyunumuzu devam ettirmeyi planlıyoruz. İlerleyen zamanlarda, yüksek tempoda çalışmayı sürdürerek daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

'Hedeflerimiz sezonluk değil'
Ozan Köprülü, U-15 Akademi Takımımızın hedefleri ile ilgili olarak ise şu şekilde konuştu:
"Tabii ki amacımız takımımızın kategorisinde şampiyon olması ve futbolcularımızın şampiyonluklar yaşayarak başarılara imza atması, ama şunu özellikle belirtmek isterim ki; hedeflerimiz kesinlikle sezonluk değil. Böyle bir değerlendirme yapmıyorum. Buradaki amacımız Beşiktaş camiasına yakışan, ahlaklı, dürüst, futbol yeteneğine ve futbol bilgisine sahip futbolcularımızı A Takımımız'a kazandırmak."

2 Galibiyet 1 Mağlubiyet
U-15 Akademi Futbol Takımımız, 2014-2015 sezonuna 2-0'lık Bayrampaşa galibiyeti ile başlarken 2. haftayı maç yapmadan geçti. Beylerbeyispor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden takımımız, ligin 4. haftasında konuk ettiği Bursaspor'a ise 2-0 mağlup oldu.

Ekibimiz, 4. haftası geride kalan Coca Cola Gelişim Ligi Marmara 2 Grubunda 6 puan ve +3 averaj ile 7. sırada yer alıyor.