HABERLER

12.09.2014

HENTBOL

Hentbolcularımız Taraftarlarımızdan Destek Bekliyor

Beşiktaş Mogaz Takımımız’ın oyuncuları Ramazan Döne, Ozan Arifoğlu ve Ercan Aşıkoğlu, taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya çağırdı.

Ramazan Döne: ‘Bu sezon çok yoğun geçecek’
 
“Öncelikle Şampiyonlar Ligi’ne kaldığımız için çok mutluyuz. Özellikle Türkiye’de grup aşaması geldikten sonra gruptan çıkıp Şampiyonlar Ligi’ne kalan tek takımız. Artık onun heyecanını bir kenara bıraktık. Maçlara tek tek bakıyoruz. Şimdi önümüzde Bursa Nilüfer Belediye ile oynayacağımız bir Süper Kupa maçı var. Öncelikli hedefimiz Süper Kupa’yı alıp lige kupa ile başlamak istiyoruz. 7 gün içinde 3 tane zorlu maça çıkacağız. Bu sene çok yoğun geçecek ama bunu kaldırabilecek bir güce sahibiz. Hedefimiz tüm kulvarlarda gidebildiğimiz yere kadar elimizden gelenin en iyisini yaparak birşeyler başarmak istiyoruz. Burada taraftarımıza çok iş düşüyor. Maçlarımızı Sinan Erdem’de oynayacağız. Şampiyonlar Ligi maçlarında bize destek vermelerini, salonu doldurmalarını istiyoruz. Onların gücüyle bizim neler yaptığımızı herkes biliyor. Avrupa’da ki maçlarımızda avrupada bulunan taraftarımız bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadılar. Belçika’da oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçında avrupa’nın çeşitli yerlerinden gelen taraftarlarımız bize destek verdiler. Avrupa’da ki takımlara Beşiktaş taraftarının büyüklüğünü ve taraftar ruhunu göstermek istiyoruz.” 
 
Ozan Arifoğlu: ‘Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir organizasyonda taraftarımızın daha fazla desteğine ihtiyacımız var.’
 
“Hedeflerimizden birisi Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmaktı. Bunu başardık. Hentbol tarihine geçtik. Bizim içinde kulübümüz içinde çok büyük önem taşıyor. İkinci hedefimiz önümüzdeki hafta pazar günü Bursa Nilüfer Belediye ile oynayacağımız Süper Kupa’yı kazanmak. Yavaş yavaş hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz. İlk hedefimize ulaştık. Önümüzdeki hafta ikinci hedefimize ulaştıktan sonra güzel bir Süper Lig açılışıyla sezona başlamak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde grubumuz zor ama başarılamayacak hiç birley yok. Beşiktaş Mogaz bu sene avrupanın sürpriz takımı olacak. Bu sene yeni transferlerimiz oldu. Onlarla çok güzel bir uyum içerisindeyiz.  Taraftarımızdan isteğimiz bizi hiç bir zaman yalnız bırakmasınlar. Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir organizasyonda taraftarımızın daha fazla desteğine ihtiyacımız var.”
 
Ercan Aşıkoğlu: ‘Taraftarımız yanımızda olduğu zaman her şeyi başaracak kapasiteye sahibiz.’
 
“Avrupa’nın en iyi 24 takımı arasındayız. Avrupa’nın ekol ülkerinden 5 takım ülkemize gelecek. Bu bizim için ve Türk hentbolu için büyük bir organiasyon olacak. Türk hentbolu, camiamız ve bizim için güzel bir tecrübe olacak. Takımımızın çoğu Şampiyonlar Ligi oynamamış. İlk Şampiyonlar Ligi deneyimimiz olacak. Acemi olabiliriz, tecrübesiz olabiriz ama bizim kendi içinde oturmuş bir kadromuz tecrübemiz var. Avrupa’da hentbol salonların tıklım tıklım dolu olduğu yerlerde oynanıyor. Tüm taraftarımıza bu büyük organizasyonda ihtiyacımız var. Onlar yanımızda olduğu zaman her şeyi başaracak kapasiteye sahibiz.”