HABERLER

16.09.2014

HENTBOL

Hentbolcularımız Süper Kupa'yı Müzemize Getirmek İstiyor

Beşiktaş Mogaz Takımımızın iki büyük yıldızı Oğuzhan Büyük ve Erwin Jan Fuechmann Perez internet sitemize açıklamalarda bulundu.

21 Eylül’de Bursa Nilüfer Belediye ile oynayacağı Süper Kupa finalinin hazırlıklarına Süleyman Seba Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla devam eden Beşiktaş Mogaz Takımımız’ın tecrübeli oyuncuları Oğuzhan Büyük ve Erwin Jan Fuechmann Perez, internet sitemize yaptığı açıklamalarda Süper Kupa’yı kazanmak istediklerini söylediler.
 
Oğuzhan Büyük: ‘Süper Kupa’yı müzemimze götürmek istiyoruz’
 
“VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’ne kalarak büyük moral bulduk. Yıllardır planladığımız bir hedefe ulaşmanın özgüvenini hissediyoruz. Zor ve uzun bir sezon bizleri bekliyor olsa da çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Bu yıl da hedefimiz tüm kupaları kazanmak. Bunun ilk adımı da Süper Kupa. Bursa Nilüfer Belediye iyi tanıdığımız bir takım. Antalya’da centilmence bir maç oynayıp kupayı müzemize götürmek istiyoruz.”
 
“Süper Kupa tabi ki takımımız için çok önemli. 10. yılımda 10. Süper Kupa’yı kazanmak kişisel olarak da hedefim. Beşiktaş Mogaz 2014-2015 sezonunda yine tüm kupalara talip olacak. Büyük taraftarımızın şüphesi olmasın.”
 
Erwin Perez: ‘Sezona Beşiktaş’a yakışır şekilde girmek istiyoruz’
 
“Süper Kupa mesaisine çok hızlı başladık. Amacımız Beşiktaş’ın müzesini daha da zenginleştirmek. Her maçı adım adım düşünüyoruz. Önümüzde Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası gibi 3 zorlu maraton var. Bizi bekleyen Bu yoğun sezona Süper Kupa’yı kazanarak Beşiktaş’a yakışır şekilde başlangıç yapmak istiyoruz.”
 
“Antrenman sırasında hafif bir sakatlık yaşadım. Bileğim burkuldu. Biraz acı çektim takım masörümüz Sertan Aytaç hemen müdahalede bulundu. Süper Kupa finalini kaçırmak istemiyorum. Hafta sonuna kadar iyileşip kadrodaki yerimi alacağım.”