HABERLER

11.09.2014

HENTBOL

Erdal Karacan: 'Türk hentbolu adına büyük bir adım attık'

Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Mogaz Takımımız’ın Velux EHF Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmasını ve ekibimizin hedeflerini değerlendiren Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan şunları söyledi:

"Beşiktaş Mogaz Takımımız, tarihinde bir ilke imza atarak Velux EHF Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalma başarısı gösterdi. Zaten sezon başındaki en büyük hedefimiz, Avrupa'da başarılı olmaktı. Tüm planlamamızı, transferlerimizi ve hazırlıklarımızı buna göre yapmıştık. Sağolsun Başkanımız Fikret Orman da bize bu konuda çok destek oldu. Sonuç olarak çok başarılı olacağına inandığımız bir kadro kurduk ve meyvesini Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak aldık. Bu aşamada dünyanın önde gelen takımları ile mücadele edeceğimiz için taraftarımızdan ve tüm hentbol severlerden takımımızı yalnız bırakmamasını rica ediyorum. Avrupa'da elde edilen bu başarının yanı sıra ligimizde de tüm kupaları kazanacağımızı düşünüyorum. Zaten takımımızın gücü buna müsait. Siyah-beyazlılarımız, EHF Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak hem kendisi için hem de Türk hentbolu için büyük bir adım atmıştır. Sponsorumuz Mogaz'a da sonsuz teşekkür ediyorum. Bu başarının devam edeceğine gönülden inanıyorum."