HABERLER

05.04.2014

VOLEYBOL

Taraftarlarımızın Desteğine İhtiyacımız Var

Voleybolcumuz Mustafa Alkan, play-off yarı final maçlarında taraftarlarımızı salona beklediğini söyledi.

Normal sezonda grubunu lider olarak tamamlayan ve 7-8-9 Nisan tarihleri arasında Ankara’da play-off yarı final maçlarına çıkacak olan Erkek Voleybol Takımımız'ın başarılı oyuncusu Mustafa Alkan, bu karşılaşmalar öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu. Play-off maçlarına çok yoğun şekilde çalıştıklarını belirten Mustafa Alkan, şunları söyledi;
 
'Hazırlık Dönemimiz İyi Geçti'
“Grubumuzu lider tamamlayarak play-off’lara gidiyoruz. Bu durumun lig devam ederken kesinleşmesi bizim play-off maçları için erkenden hazırlanmamızı sağladı ve hazırlık dönemini iyi geçirmiş olduk. Son 1 aydır çok yoğun şekilde çalıştık. Ankara’da oynayacağımız yarı final maçlarında ilk 2 gün kazanarak 3. güne rahat çıkmak istiyoruz. Amacımız Beşiktaşımızı hakettiği yerlere taşımak.”
 
Finallere Kalacağız
“Takım olarak ilk hedefimiz, play-off yarı final maçlarını başarılı bir şekilde tamamlayarak finallere adımızı yazdırmak. Bunun için herşey bizim elimizde ve finallere kalacağız. Taraftarlarımızın, bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Onlar tribünde bizi destekledikleri zaman biz sahada daha etkili oluyoruz ve maçlar bizim için daha kolay geçiyor. Onların desteğine ihtiyacımız var. Tüm taraftarlarımızı maçlarımızda salona bekliyorum.”