HABERLER

06.04.2014

VOLEYBOL

Fenerbahçe:3 Beşiktaş:0

Bayan Voleybol Takımımız, play-off çeyrek final 2. maçında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız, Seda Eryüz, Selime İlyasoğlu, Dicle Nur Babat, Natalia Hanikoğlu ve Ayça Naz İhtiyaroğlu ilk altısıyla başladı.
 
Ekibimiz, ilk sete etkili başladı. Dicle ve Selime ile sayılar üreten siyah-beyazlılarımız birnci teknik molayı 8-7 önde tamamladı. Moladan sonra ataklarda bloklara takılan ekibimiz, sayı üretmekte zorlandı. Rakip servisleri karşılamakta zorlanan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-13 geride tamamladı. Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel olamadı. Dicle ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 8 sayıya indirdi. Rakibin hızlı oyunu karşısında sayı üretmekte zorlanan siyah-beyazlılarımız, birinci seti 25-16 geride tamamladı. (1-0)
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci sete tutuk başladı. Servislerde sayı üretmekte zorlanan ekibimiz, birinci teknik molayı 8-6 geride tamamladı. Gabriela ve Nizetich ile bloklarda başarılı olan siyah-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Ekibimiz, ikinci teknik molayı 16-12 geride tamamladı. Moladan sonra Nizetich ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 2 sayıya indirdi (17-15). Bloklarda başarılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel odu. Servislerde sayı üretmeyi başaramayan ekibimiz, ikinci seti 25-21 geride tamamladı. (2-0)
 
Ekibimiz, üçüncü sete hızlı başladı. Hücumlarda bloklara takılan siyah-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel olamadı ve birinci teknik molayı 8-4 geride tamamladı. Natalia ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 2 sayıya indirdi (9-7). Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakip sayılara engel olamadı. Siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-11 geride tamamladı. Nizetich ile etkili servisler kullanan ekibimiz, farkı 3 sayıya indirdi (17-14). Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakip sayılara engel olamadı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadeleye siyah-beyazlılarımız, seti 25-22 geride tamamladı ve salondan 3-0 mağlup ayrıldı. 
Bayan Voleybol Takımımız, bu sonucun ardından 2013-2014 sezonunu tamamladı.