HABERLER

04.04.2014

VOLEYBOL

Bize Güvenenlere Karşılığını Vermek İstiyoruz

Voleybolcumuz Demirhan Durul, takım olarak play-off maçlarına konsantre olduklarını söyledi.

Normal sezonda grubunu lider olarak tamamlayan ve 7-8-9 Nisan tarihlerinde Ankara’da play-off yarı final maçlarına çıkacak olan Erkek Voleybol Takımımız’da yıldız oyuncumuz Demirhan Durul, play-off maçları öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu. Play-off maçlarının sıradan bir maç olmadığını belirten başarılı voleybolcumuz, şunları söyledi;
 
Layık Olduğumuz Yere Gelme Şansı Elimizde
“Artık sözün bittiği yerdeyiz. Cumartesi günü play-off yarı final maçları için Ankara’ya hareket edeceğiz. İlk hedefimiz yarı finalleri geçip, 4’lü finallere kalmak. Bu maçlar bizim için sıradan play-off maçları olmayacak. Bir yönden de onur mücadelesi olacak. Artık layık olduğumuz yerde mücadele etme şansı elimizde ve biz bunu iyi bir şekilde kullanmak istiyoruz.”
 
Beşiktaşlıları Bizi Desteklemeye Davet Ediyoruz
“Herkes, bize bu maçlarda çok güveniyor ve biz de bize güvenen insanlara karşılığını vermek istiyoruz. Takım olarak play-off maçlarına konsantre olmuş durumdayız. Ankara’da oynanacak olan play-off maçlarında, bütün Beşiktaşlıları bizi desteklemeye davet ediyoruz. Çünkü biz, tüm branşlarda taraftarlarımızla bütünleşen bir kulübüz. Onların desteği olduğu zaman mücadele gücümüz artıyor.”