HABERLER

03.04.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:0 Fenerbahçe:3

Bayan Voleybol Takımımız, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız; Marina Tumas, Seda Türkkan, Selime İlyasoğlu, Dicle Nur Babat, Paula Yamila Nizetich ve Ayça Naz İhtiyaroğlu ile başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, mücadeleye Seda Türkkan’ın sayılarıyla başladı. Bloklarda başarılı bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibin skora ortak olmasına engel oldu. Takımımız, birinci teknik molayı 8-7 önde tamamladı. Moladan sonra Selime ve Gabriela ile sayılar üreten siyah-beyazlılarımız, farkı 2 sayıya çıkardı. Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakibin skora ortak olmasına engel olmadı. Ayça ile rakip topları karşılayan siyah-beyazlılarımız, Selime’nin şutunda fileye takıldı. Dicle ve Gabriela ile bloklarda başarılı olamayan takımımız, birinci seti 25-20 geride tamamladı. (0-1)
 
Takımımız, ikinci sete etkili başladı. Bloklarda başarılı olan siyah-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Selime ile sayı üreten ekibimiz, skoru 3-1’e getirdi. Ayça ile servislerde başarılı olan siyh-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu ve birinci teknik molayı 8-6 önde tamamladı. Moladan sonra etkili oyununu devam ettiren ekibimiz, farkı 4 sayıya çıkardı. Rakip servisleri karşılamakta başarılı olamayan ekibimiz, ikinci teknik molayı 16-15 geride tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skor 17-17’ye geldi. Rakibin hızlı oyunu karşısında bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel olamadı. Takımımız, ikinci seti 25-22 geride tamamladı.  (0-2)
 
Sete hızlı başlayan ekibimiz, bulduğu sayılarla skoru 2-0’a getirdi. Bloklarda başarılı olan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Selime ve Dicle ile sayılar üreten siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-4 önde tamamladı. Hücumda rakip bloklara takılan ekibimiz, sayı üretmekte zorlandı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skor 11-11’e geldi. Ekibimiz, Selime ile sayılar üretmeye devam etti. Rakibin hızlı oyunu karşısında sayı üretmekte zorlanan takımımız, ikinci teknik molayı 16-12 geride tamamladı. Rakip servisleri karşılamakta zorlanan ekibimiz, farkın 5 sayıya çıkmasına engel olamadı. Hücumda bloklara takılan siyah-beyazlılarımız, sayı üretmekte zorlandı. Takımımız, seti 25-16, mücadeleyi 3-0 geride tamamladı.
Futbolcumuz Ramon Motta, karşılaşmayı tribünden takip etti.


Seride ikinci maç, 6 Nisan Pazar günü Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.