HABERLER

Dijital Dergimiz Çok Beğenildi

Beşiktaş Dergisi'nin iPad versiyonu Ekim sayısının kalitesi ve yeni fonksiyonları beğeni kazandı.

Denizbank'ın sponsorluğunda ülkemizde kulüp yayıncılığında bir ilki gerçekleştiren Beşiktaşımız, tüm dijital dergiler arasında en kaliteli yayıncılığı yapmanın gururunu yaşıyor.

Ağustos ve Eylül sayıları ile taraftarlarımızın ve sporcularımızın büyük beğenisini kazanan, rakiplerimizi kıskandıran iPad dijital dergimiz, Ekim sayısında daha da güzelleştirildi ve App Store'da yerini aldı...

iPad'inizden App Store'a girip "BJK Dergi" diyerek aratınız. Türkiye'nin en iddialı dijital dergisini ÜCRETSİZ olarak okuyacaksınız. Ayrıca Beşiktaşımız ile ilgili BJK TV'nin hazırladığı videoları izleyebilir, marş ve müzik dinleyebilir, fotoğraf galerinde gezinebilirsiniz.

Özel röportajlar, kulübümüz ile ilgili birçok haber dijital dergimizde toplandı. iPad dergimizi dünyadaki tüm Beşiktaşlılar hemen şimdi okuyabilir.

BJK Bonus Card projesinde önemli bir rol üstlenen, ayrıca Beşiktaş Dergisi'nin iPad versiyonuna sponsor olarak dünyadaki tüm taraftarlarımızın dergimize ulaşmasını sağlayan Denizbank'a katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Dünyanın neresinde olursanız olun artık Beşiktaş Dergisi size iPad'iniz kadar yakın...

Not: iPad'inizden dergimizi indirebileceğiniz link şöyledir: http://itunes.apple.com/us/app/id444271620?ls=1&mt=8