HABERLER

İsmail Köybaşı Beşiktaş Dergisi’ne Konuştu

Futbolculumuz İsmail Köybaşı, Beşiktaş Dergisi’ne birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

“İlk futbol topum, 5-6 yaşlarımdayken babamın almış olduğu çok değerli bir hediyeydi. Futbol, benim ilk aşkımdı. Topla uyuduğum zamanları, evin içinde oynarken kırdığım camları, annemden bu yüzden yediğim dayakları hiç unutamam.”
 
“Babama hem derslerimde hem de futbolda başarılı olacağıma dair söz verdim. Hatta ‘Derslerimi etkilerse beni futboldan alırsın’ dedim. Bunun üzerine babam izin verdi ve İskenderunspor’un altyapısına girdim. Babama verdiğim sözü de tuttum, derslerim hiçbir zaman aksamadı.”
 
“Ben antrenörlerimle öyle bir bağ kuruyorum ki, hepsiyle halen görüşüyorum. İkili diyaloglarımız her zaman çok iyi olmuştur. Onlardan her zaman bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Onları çok seviyorum ve onların da sevgisine layık olmaya çalışıyorum.”
 
“Kariyerimin dönüm noktası Selçuk İnan ve Mehmet Çoğum ile yaptığımız bir sohbettir. 10 numara pozisyonunda oynuyordum ve bana solbek mevkiinde daha başarılı olacağımı söylediler. Ben de o zamanki antrenörlerimin kapısını çaldım.”
 
“Kötüyü de gördüm, iyiyi de... Şu anda Beşiktaş gibi Türkiye’nin en iyi takımlarından birinde olduğum için çok mutluyum.”
 
“Kariyerim ve hedeflerim için Beşiktaş çok önemli bir nokta. Beşiktaş’ta elde edeceğim başarılar, şampiyonluklar, milli takımda oynamam muhakkak beni daha da ileriye taşıyacaktır.”
 
“Beşiktaş’ta üçüncü sezonum. Geldiğim günden beri gelişim gösterdiğime inanıyorum. Bu benim için çok güzel bir olay. Geldiğim noktada kalmadım, geriye gittiğimi de düşünmüyorum. Fiziksel olarak da, mental olarak da geliştim.”
 
“Beşiktaş’a ilk geldiğimden beri milli takıma sürekli gidiyorum. Milli takım benim için çok önemli bir mertebe. Oranın kıymetini bilmek lazım.”
 
“Ben de futbolcu olmasaydım ve bir futbolcu görseydim, kesin onunla fotoğraf çektirirdim. Yarım saatliğine ya da 10 dakikalığına kendimizi onların yerine koyarsak, şükretmemek için hiçbir neden yok.”
 
“Eğitimime çok önem veriyorum. Halen eğitimimi sürdürüyorum. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nde okuyorum.”