HABERLER

Beşiktaş Dergisi Eylül Sayısı Çıktı

Beşiktaşımız’a dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Stadı’nda düzenlediği basın toplantısına dair detaylar ile açıyor. Ardından Kamu Kurumları ile Olan İlişkilerin Yönetilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Celal Aral ile yaptığımız ve kendisinin gündem oluşturacak açıklamalarda bulunduğu röportajımız sizleri bekliyor. İlerleyen sayfalarda ise Erkek Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Milot Rashica ile yaptığımız, hayatına ve futbola dair birçok konuyu ele aldığımız keyifli bir söyleşiyi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Ayrıca Erkek Futbol Takımımızın yeni transferlerini siz değerli okuyucularımıza daha iyi tanıtmak adına hazırladığımız özel bir içeriğimiz eylül sayımızda. Ardından ise Sultanlar Ligi’ne çıkan Beşiktaş Ayos Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Ecem Alıcı Aknam ile şampiyonluk serüvenini ve önümüzdeki sezona dair beklentilerini konuştuğumuz keyifli röportajımız bulunuyor. Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Ezgi Çağlar ve Maryam Yaktaei ile de dergimizin eylül sayısı için yeni sezona dair önemli detaylar içeren bir röportaj gerçekleştirdik. Öte yandan ekranların sevilen oyuncusu ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Tolga Güleç ile yaptığımız, dolu dolu Beşiktaşımız’ı konuştuğumuz bir söyleşimiz eylül sayısında sizleri bekliyor.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0212 981 1903, 0533 072 1903, 0533 133 61 91, 0533 133 61 75 ve 0535 441 58 25 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi eylül sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş ailesine mesajlarını içeren makalesinde, takımımızın kadro yapılanmasının yanı sıra Beşiktaş JK’nin Türk futbolundaki adalet mücadelesinin de altını çizdi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Her biri gerçekten çok kıymetli futbolcuları teknik kadromuzun, scout ekibimizin ve hocalarımızın ince eleyip sık dokumasının ardından transfer ederek kadro yapılanmamızı tamamlamış olduk.”

“Kavga etmiyorum! Tüm kulüplerimize eşit adalet duygusunun hâkim olduğu, şeffaf, dürüst yönetim anlayışını benimseyen bir futbol federasyonu istiyoruz. Biz her cephede mücadelemizi verirken, Beşiktaş camiasının da haklı mücadelemizde arkamızda olduklarını ve desteklerini açıkça göstermelerini bilfiil istiyoruz.”

“KAVGAMIZ BEŞİKTAŞ’IN HAKKINI YİYENLERLE!”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında Beşiktaşımız’ın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

“LİGİMİZDEKİ EROZYONA ÇÖZÜM BULMALIYIZ”

Dergimizin eylül sayısı için kulübümüzde Kamu Kurumları ile Olan İlişkilerin Yönetilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Celal Aral ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda birçok detay ortaya çıktı. Gündem oluşturacak açıklamaları beğeniyle okuyacağınıza inanıyoruz.

KANATLARINI AÇTI, ARTIK YUVASINDA!

Takımımızın yeni transferlerinden Milot Rashica ile Beşiktaşımız’a, futbola ve memleketine dair birçok detayın yer aldığı röportajımızı dergimizin eylül sayısında siz değerli okuyucularımıza sunduk.

KARA KARTAL’IN UNUTULMAZ AVRUPA ZAFERLERİ

UEFA Konferans Ligi’nde Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i eleyerek grup aşamalarına kalan Beşiktaşımız’ın Avrupa zaferlerini sizler için derledik. İçeriğimizi okurken zaman zaman gözlerinizin dolacağına, her an bahsi geçen maçtaki gollerimizi zihinlerinizde canlandıracağınıza ve her canlandırdığınızda yeniden “Gol!” diye ayağa kalkacağınıza eminiz. Keyifli okumalar…

HOŞ GELDİNİZ KARTALLAR!

Beşiktaş Dergimizin eylül sayısında siz değerli taraftarlarımız için Beşiktaş Erkek Futbol Takımımızın yeni transferlerini kaleme aldık ve kendilerine "Hoş geldiniz" dedik. Umarız, hep birlikte yaşayacağımız ve kutlayacağımız önemli zaferlerin başındayızdır.

BÜYÜK KAPTAN

Dergimizin eylül sayısında geçtiğimiz sene gösterdikleri başarılı performansla Sultanlar Ligi’ne çıkan Beşiktaş Ayos Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Ecem Alıcı Aknam ile şampiyonluk serüvenini ve önümüzdeki sezona dair beklentilerini konuştuk.

GÖKLERE YÜKSELMEYE LAYIKSINIZ!

2023-24 Turkcell Kadın Futbol Süper Lig Sezonu boyunca tek parolası “Şampiyonluk” olan Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımımızın sezon öncesi hazırlık sürecini tüm detaylarıyla siz değerli okuyucularımız için kaleme aldık.

KALENİN SİYAH-BEYAZ DUVARLARI

Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Ezgi Çağlar ve Maryam Yaktaei ile dergimizin eylül sayısı için yeni sezona dair önemli detaylar içeren bir röportaj gerçekleştirdik.

TRİBÜNDEN TANIDIK: TOLGA GÜLEÇ

Dergimizin eylül sayısında Siyah-Beyaz sevdasıyla bilinen ve tribünlerimizin de çok sevdiği oyuncu Tolga Güleç ile a’dan z’ye Beşiktaşımız’ı konuştuğumuz keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Buğra Arslanoğlu oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…