HABERLER

Beşiktaş Dergisi Temmuz Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Stadyumu’nda düzenlediği ve gündeme dair açıklamalarda bulunduğu basın toplantısını konu edindiğimiz içeriğimiz ile açıyor. Dergimizin kapağını ise Beşiktaş Ceylan Voleybol Takımımızın yeni başantrenörü Giovanni Caprara süslüyor. İçeriğimizde ise kendisiyle yaptığımız ve voleybol takımımıza dair gelecek planlamalarını dinlediğimiz zengin bir röportaj sizleri bekliyor. Ardından Beşiktaş Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yöneticimiz Bilgihan Cenk Sürmen ile yaptığımız keyifli bir söyleşiyi değerli okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz. İlerleyen sayfalarda ise Beşiktaşımıza 2023-24 sezonu boyunca eşlik edecek yeni formalarımızı “Kimliğimiz formamız!” diyerek sizler için detaylıca inceledik. Ardından on yıl boyunca Siyah-Beyazlı formamızı terleten ve futbol hayatına Beşiktaş formasıyla nokta koyan Atiba Hutchinson için bir veda yazısı kaleme alarak, bir kez daha “İyi ki Atiba vardı!” dedik. Arkadaşlarımız Bilgehan Aras ve Barış Uzel, basketbol şubemizin genel menajerlik görevine gelen efsane basketbolcumuz Nedim Yücel ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdiler. Sonraki sayfalarda ise sevilen oyuncu ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Özgür Ozan ile yaptığımız keyifli sohbetimizi dergimizin temmuz sayısında değerli okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi temmuz sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş ailesine mesajlarını içeren makalesinde, 2023-24 sezonunda katılacağımız tüm turnuvaları zirvede tamamlayacağımıza dair inancını belirtti.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Bazı branşlarımızda hedeflerimize ne yazık ki ulaşamadık, fakat 120 yıllık çınar Beşiktaş, Türk sporunun ağabeyi olarak ortaya koyduğu azim, mücadele ve Beşiktaş'ın onursal duruşuyla yine örnek olduğumuzu kanıtladı.”

“Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in yönetiminde ve elbette ki Yönetim Kurulumuzun desteğiyle 2023-24 sezonunda katılacağımız tüm turnuvaları zirvede tamamlayacağımıza içtenlikle inanıyor ve camiama şimdiden müjdeliyorum.”

OFSAYTIM-SI, PENALTIM-SI, ŞAMPİYONUM-SU

2022-23 Spor Toto Süper Lig Sezonu’nun sona ermesinin ardından Başkanımız Ahmet Nur Çebi, stadyumumuzda düzenlediği bir basın toplantısında medya mensuplarıyla bir araya geldi. Sezon geneli ve Beşiktaşımızın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Çebi, Türk futbolunda yaşanan adaletsizlikler ve çifte standart ile ilgili eleştirilerini de dile getirdi. Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin basın toplantısına dair tüm detayları dergimizin temmuz sayısında okuyabilirsiniz.

Bilgihan Cenk Sürmen: “Kendimi taraftar temsilcisi olarak görüyorum”

Dergimizin temmuz sayısı için Beşiktaş Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yöneticimiz Bilgihan Cenk Sürmen ile Siyah-Beyaz hayatına ve Beşiktaşımız’ın önemli gündem konularına dair dolu dolu bir röportaj gerçekleştirdik.

Kimliğimiz formamız!

Beşiktaşımızın 2023-24 sezonu formaları taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Formalarımızı, dergimizin temmuz sayısında siz değerli okuyucularımız için kaleme aldık.

Giovanni Caprara

Beşiktaş Ceylan Voleybol Takımımızın yeni başantrenörü Giovanni Caprara ile dergimizin temmuz sayısı için gerçekleştirdiğimiz röportajımızda gelecek sezon adına birçok önemli detay hakkında konuştuk. Caprara, Beşiktaşlı taraftarlarımıza önemli mesajlarını ileterek, “Çok çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Dolmabahçe’ye çıkan basamak!

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde hayata geçirilmesi planlanan, üç etaptan oluşan Futbol Akademi projemizin ilk etabı olan saha yenileme çalışmaları kulübümüz tarafından kullanıma hazır hale getirildi. Sahanın açılış törenine dair tüm detaylar dergimizin temmuz sayısında sizleri bekliyor.

İyi ki Atiba Vardı!

Bir veda yazısı kaleme almak üzere çıktık yola ancak sonra fark ettik ki Atiba bizim en kıymetli alışkanlığımız olmuş ve biz bu alışkanlığa veda etmeyi hiç de istemiyormuşuz. Bu yüzden uzun uzun yazdık ancak tam olarak da anlatamadık. Nitekim Atiba’yı anlatmak ne mümkün? Yalnızca çok büyük bir sevgi, saygı ve teşekkür ile “İyi ki Atiba vardı!” diyebildik.

Kartal yuvaya döndü!

Basketbol şubemizin Genel Menajerlik görevine gelen efsane basketbolcumuz Nedim Yücel ile dergimizin temmuz sayısı için keyifli bir röportaj yaptık. Önümüzdeki sezona dair yapılanma ve planlarını anlatan Nedim Yücel, "Soyunma odasına alkışlarla uğurlanan bir takım yaratmak istiyoruz" dedi.

Özgür Ozan: “Hayatım Siyah-Beyaz, griye yer yok!”

Sevilen oyuncu Özgür Ozan ile stadımızda bir araya geldik ve Beşiktaşımızı konuştuk. Kara sevdasından bahseden Özgür Ozan, “Biz son güne kadar gücüne güç katmak için Beşiktaşımızın yanında olacağız ancak onlar da bizi ölmeden mezara koymasınlar lütfen” diyerek futbol takımımıza mesaj gönderdi.

Kara temmuz geldi; gökyüzüne selam olsun!

Kara temmuz bize hep ağır gelir… Nitekim gökyüzüne uğurladığımız nice Kartal vardır. Kanatlarını açıp mabedimizin üzerinden uçtuklarını, her 90 dakikada bize gökyüzünden eşlik ettiklerini biliriz. Dergimizin temmuz sayısı için gökyüzüne selam gönderelim ve Kara Kartallarımız’ı bir kez daha analım istedik.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Çağrı Burak Düvenci oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…