HABERLER

Beşiktaş Dergisi Haziran Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını camiamızın büyüklerinden ve Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba’nın çocukluk ve dava arkadaşı sevgili Mesut Arda’nın vefatı nedeniyle kaleme aldığımız bir anma yazısıyla açıyor. Dergimizin kapağını ise Beşiktaşımızın kalesinde bulunduğu her an hepimize sonsuz bir güven veren Mert Günok süslüyor. İçerikte ise tecrübeli file bekçisiyle yaptığımız keyifli bir röportaj sizleri bekliyor. İlerleyen sayfalarda ise Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin Vodafone Park’ta düzenlediği ve “Futbol dünyası yeni baştan kurulmalı” ifadelerini kullandığı basın toplantısına dair detaylar yer alıyor. Nitekim Beşiktaşımız ve Başkanımız Ahmet Nur Çebi, adalet arayışından bir an olsun vazgeçmeyecek. Ardından kulübümüzde Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Sayın Umut Şenol ile yaptığımız Beşiktaş dolu bir röportajı sizlerin beğenisine sunuyoruz. Sonraki sayfalarda ise U-16 Gelişim Ligi’nde Hakkı’yla Şeref’iyle şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Beşiktaş Artaş takımımızın şampiyonluk serüvenini en önemli detaylarıyla okuyacaksınız. Öte yandan Beşiktaşımızdan uzak kalacağınız sezon arası dönemde hasretinizi gidermeniz için sizleri bekleyen Beşiktaş JK Müzesi’ni ve stadyum turunu detaylıca anlattığımız bir içeriğimiz de dergimizin haziran sayısında sizleri bekliyor.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi haziran sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş ailesine mesajlarını içeren makalesinde, kulübümüzün adalet arayışına vurgu yaparken, U-16 Gelişim Ligi’nde şampiyon olan Beşiktaş Artaş takımımızın zaferini de kutlamayı ihmal etmedi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Yaptığım basın toplantısında da vurguladığım gibi, bu ligin tescil edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Ayrıca UEFA nezdinde de girişimlerimizi yaptık.”

“Futbol Özkaynak Düzenimizin takımları yaptıkları olumlu çalışmaların semeresini almaya devam ediyor. U-16 Gelişim Ligi’nde şampiyon olan Beşiktaş Artaş takımımızla Vodafone Park’ta bir araya geldik. Kendilerini bu başarılarından ötürü tebrik ediyor; başta sponsorumuz Artaş’ın yöneticileri olmak üzere, emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum.”

Ahmet Nur Çebi: “Futbol dünyası yeni baştan yaratılmalı”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta düzenlediği basın toplantısında sezon başından bu yana kulübümüze yönelik yapılan haksızlıklarla ilgili sert açıklamalarda bulunarak adalet arayışımızı sürdürdüğümüzü belirtti. Söz konusu basın toplantısına dair tüm detayları dergimizin haziran sayısında okuyabilirsiniz.

Umut Şenol: "TFF'nin düşürdüğü adalet ortamıyla mücadele ediyoruz"

Kulübümüzde Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Sayın Umut Şenol ile dergimizin haziran sayısı için Beşiktaşımıza ve Türk sporuna dair birçok konuyu ele aldığımız bir söyleşi yaptık.

Kalenin MERT bekçisi

Dergimizin haziran sayısı için kaleyi devraldığı günden bu yana bırakmayan ve Mert’çe formasını terleten Mert Günok ile gerçekleştirdiğimiz röportajda keyifle okuyacağınız anekdotlar, anılar ve gelecek sezona dair umutlu açıklamalar yakaladık.

Hayat nerede kanıyorsa biz oraya merhemiz

Deprem bölgelerine yardım amaçlı hayata geçirdiğimiz “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyası kapsamında Beşiktaşımızın Azerbaycan takımı Sabah FK ile yaptığı dostluk maçına dair hazırladığımız detaylı bir içeriğimiz dergimizin haziran sayısında sizleri bekliyor.

HAKKI’YLA ŞEREFİ’YLE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ARTAŞ

U16 Gelişim Ligi’nde Hakkı’yla Şeref’iyle şampiyonluk ipini göğüsleyerek bizleri gururlandıran Beşiktaş Artaş U16 Takımımızın zafere uzanan serüvenini sizler için kaleme aldık.

Sensiz geçen günlerde de evdeyiz!

Sezon sonuna doğru her birimizin içini aynı hüzün kaplar; “Beşiktaşsız günler nasıl geçecek?” İşte tam da bu yüzden tüm Siyah-Beyazlı taraftarlarımızı, Beşiktaşsız günleri dahi Beşiktaş ile geçirebilmeleri için Beşiktaş JK Müzesi’ne ve stat turumuza davet ediyoruz çünkü bizler sensiz geçen günlerde de evde, Vodafone Park’tayız.

GURUR!

Son dönemde elde ettikleri dereceler ve şampiyonluklarla her birimizi gururlandıran Beşiktaş Boks Takımımızın sporcuları Ümit Tepeli, Ekrem Çalışkan ve antrenörümüz Umutcan Danacıoğlu ile dergimizin haziran sayısı için bir röportaj gerçekleştirdik.

Televizyondan kutladığımız ilk şampiyonluk

Şampiyon unvanıyla taçlandırdığımız sezonlara Turgut Vidinli’nin rehberliğinde yolculuk yapmayı sürdürerek, kendisinden on beş yıllık şampiyonluk hasretine son veren 1981-82 sezonunu dinledik.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Kubilay Cenikci oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…

Beşiktaş Sözlüğü: Haziran

Dergimizin haziran sayısındaki Beşiktaş Sözlüğü’nde, 13 Haziran 1933 tarihinin kulübümüzün futbol şubesinin kurucusu, ilk kaptanı ve teknik direktörü, haysiyetin, onurun sembolü Ahmet Şerafettin Bey’in, tüm Beşiktaşlıların bildiği adıyla ise Şeref Bey’in vefat ettiği gün olması nedeniyle “Haziran” sözcüğü yer alıyor. Bu vesile ile bir kez daha doğru bildiğimiz yolu bizlere açan ve gösteren Şeref Bey’e sevgi, saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz.