HABERLER

Beşiktaş Dergisi Mayıs Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak adına nostaljik bir kareyle açıyor. Dergimizin kapağını ise Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyon olan Beşiktaş Ceylan Voleybol Takımımız süslüyor. İlerleyen sayfalarda ise Sultanlar Ligi’ne yükselen voleybol takımımızla ilgili zengin bir içerik de sizleri bekliyor. Ardından Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş ile yaptığımız keyifli bir röportajı sizlerin beğenisine sunuyoruz. Sonraki sayfalarda ise son dönemde sergilediği performansla camiamız için önemli isimlerden biri haline gelen Kadıköy’ün Efendisi Nathan Redmond ile yaptığımız bir söyleşiyi keyifle okuyacaksınız. Ardından ise Beşiktaş Yurtbay Seramik Hentbol Takımımızın kalecisi Mehmet Emre ile yaptığımız dopdolu bir röportaj sizleri bekliyor. Mayıs sayımız için bir diğer özel röportajımızı ise tiyatrocu, oyuncu ve komedyen Sergen Deveci ile gerçekleştirdik ve bol bol Beşiktaşımızı konuştuk.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi mayıs sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımımız kısa bir aradan sonra, 1. Lig’de şampiyon olarak layık olduğu Sultanlar Ligi’ne çıkarak bizleri oldukça gururlandırdılar. Huzurunuzda bir kez daha Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımımızı, sponsorumuzu ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyorum.”

“Beşiktaşımız, her geçen gün yeni bir tarih yazmaya devam ediyor. Nisan ayında bir kez daha ezeli rakibimiz Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 10 kişiyle mağlup etme başarısını gösterdik. Akabinde Galatasaray’ı da mabedimizde yendik. Mayıs ayı adına en büyük temennimiz ise yeni başarılar ve mutlu haberlerle sizlerle yeniden bir arada olabilmektir”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde, Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyon olan Beşiktaş Ceylan Voleybol Takımımızın zaferine vurgu yaptı.

Şampiyonluğumuz kutlu, başarılarımız daim olsun!

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyon olarak bizleri gururlandıran Beşiktaş Ceylan Voleybol Takımımızdan şampiyonluk serüvenini dinledik.

“Amatör şubelerimiz Beşiktaş’ın gururu, Türkiye’nin onuru oldular!”

Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, dergimizin mayıs sayısının konuğu oldu. Türkiye’nin ilk özel spor lisesinin kurucusu olan Seyit Ateş, taraftarlarımıza oldukça sıcak mesajlar gönderdi.

Kadıköy’ün Efendisi: Nathan Redmond

Geldiğinden beri kalitesinden bir an olsun şüphe etmediğimiz Nathan Redmond’ın yeri artık her birimiz için ayrı. Nesiller boyu anlatacağımız bir maçın en önemli pay sahiplerinden biri oldu. Beşiktaş’a dair her anın saklı olduğu zihnimizde adı sonsuza kadar yankılanmaya, Siyah-Beyaz hatıralarımızı muhafaza ettiğimiz kalbimizin en kıymetli köşesinde kendisi de var olmaya devam edecek. Nitekim Beşiktaşımızın tarihinde Kadıköy efendisi çoktur; o tarihe eklenen yeni bir isim Nathan Redmond ile yaptığımız röportajı keyifle okumanızı dileriz…

Bu maçın kazananları hepimizdik!

Beşiktaşımız, “BIRAKMAM SENİ TÜRKİYEM” kampanyası dâhilinde İspanyol ekibi Atlético Madrid ile bir dostluk maçı düzenledi. Tüm geliri depremzedelere bağışlanan karşılaşmayı, Siyah-Beyazlılarımız 2-0 kazandı.

Konya Kartalı Mehmet Emre: “Hedef Avrupa!”

Beşiktaş Yurtbay Seramik Hentbol Takımımızın kalecisi Mehmet Emre ile dergimiz için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Kalecimiz Mehmet Emre, “Hedefim Beşiktaş’ta bir Avrupa kupası kazanmak” dedi.

Sergen Deveci: “Bu evde hepimiz Beşiktaş için varız”

Herkesin bir tutkusu vardır bu hayatta… Bizler tutkusunu Siyah-Beyaz’a boyayan ve tüm tercihlerini bu uğurda gerçekleştirenleriz. İçimizden biri olan ve evini dahi “stada yürüme mesafesinde” seçen Sergen Deveci ile yaptığımız röportaj sırasında Beşiktaşımızın anılar defterini araladık ve birbirinden güzel Siyah-Beyaz hatıralara yolculuk ettik.

Beşiktaş R-Sports Robotik Takımımız: "Robot değil, insan inşa ediyoruz"

ABD Houston, Texas’ta 19-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen First Dünya Şampiyonası’na katılım hakkı kazanan Beşiktaş R-Sports Robotik Takımımız ile yine dolu dolu sohbet ettik.

Tanıklarıyla o gün: Sevenleri kimse ayıramaz ki!

Yıkılmaya başlanmasının üzerinden tam on yıl geçen İnönü Stadı’yla ilgili hep birlikte bir yolculuğa çıkmak adına zihninizde anılarınızın canlanacağı ve buruk bir özlem eşliğinde okuyacağınız bir içerik hazırladık. Bu kez keyifli okumalar dilemek cümlelerimizden dökülmüyor, hüzün ve özlemli okumalar diliyoruz…

Rezzan Özdemir: “Sporda zihinsel sağlık, fiziksel sağlık kadar önemli”

Dergimizin bu ayki sayısı için kulübümüzde zihinsel performans koçluğu yapan Rezzan Özdemir ile merakla okuyacağınız bir röportaj gerçekleştirdik. Özdemir, “Sporda zihinsen sağlık, fiziksel sağlık kadar önemli” dedi.