HABERLER

Beşiktaş Dergisi Nisan Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin camiamıza seslendiği makaleyle açıyor. Kapağını başarılı futbolcumuz Salih Uçan’ın süslediği nisan sayımızın içeriğinde ise kendisiyle keyifli bir röportajımız da yer alıyor. İlerleyen sayfalarda sizleri kulübümüzde Asbaşkan, Yatırımlar, Gayrimenkul İşletme ve Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Sayın Serhan Çetinsaya ile yaptığımız bir söyleşi karşılıyor. Öte yandan yaşadığımız deprem felaketinin ardından kulübümüzün başlattığı “BIRAKMAM SENİ TÜRKİYEM” kampanyasına dair detayların yer aldığı bir içeriğimizi de nisan sayısında sizlerle buluşturuyoruz. Türkiye Kupası şampiyonu olan Beşiktaş Yurtbay Seramik Hentbol Takımımızın zafer serüvenini ise arkadaşımız Barış Uzel’in kaleminden keyifle okuyacağınıza dair bir şüphemiz yok. Beşiktaş Vodafone Takımımızın başarılı futbolcusu Esra Manya ile gerçekleştirdiğimiz röportajı da dergimizin 254’üncü sayısında sizlerin beğenisine sunuyoruz. Ayrıca “Motive” mahlasıyla bilinen rap sanatçısı ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Tolga Can Serbes ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi ise keyifle okumanız adına nisan sayımızda sizleri bekliyor.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi nisan sayısında şu satır başlarına yer verildi:

“Yönetim Kurulumuzda yaptığımız istişareler sonucunda, ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimleri için ivedi olarak okullar yapmaya karar verdik. Beşiktaş camiası olarak “BIRAKMAM SENİ TÜRKİYEM” kampanyası başlatarak, inşa edeceğimiz eğitim yuvalarına her Beşiktaşlının bir tuğla koyacağına inancımız tamdır.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, gündeme dair mesajlarını içeren makalesinde deprem bölgesi için kulübümüz tarafından başlatılan “BIRAKMAM SENİ TÜRKİYEM” kampanyasının yanı sıra birçok önemli konudan söz etti.

BIRAKMAM SENİ TÜRKİYEM!

Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine destekte bulunmak için koordine olan kulübümüzün başlattığı “BIRAKMAM SENİ TÜRKİYEM” kampanyasına dair tüm detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Serhan Çetinsaya: “Kulübümüze yeni bir tesis kazandıracak olmanın mutluluğundayız”

Beşiktaş Dergimizin nisan sayısı için kulübümüzde Asbaşkan, Yatırımlar, Gayrimenkul İşletme ve Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Sayın Serhan Çetinsaya ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Kupa kazanmak genlerinde var!

Beşiktaş Yurtbay Seramik Hentbol Takımımız, Konya’da düzenlen HDI Sigorta Hentbol Türkiye Kupası’nda şampiyon olarak camiamızı yine onurlandırıp, “Salonlarda Ekol Beşiktaş Hentbol” sloganının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. Takımımızın zafer serüvenini arkadaşımız Barış Uzel'in kaleminden keyifle okuyacaksınız.

SALİH UÇAN!

Dergimizin nisan sayısında Beşiktaşımızın önemli isimlerinden Salih Uçan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Dünü, bugünü ve yarınlarımızı konuştuk.

SIRA OLİMPİYATLARDA!

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen U-23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli güreşçimiz Nesrin Baş ile aynı şampiyonada bronz madalya kazanan milli güreşçimiz Ebru Dağbaşı'na dair hazırladığımız içeriğimiz nisan sayımızda sizleri bekliyor.

Esra Manya: “Sporun cinsiyeti yoktur”

Dergimizin nisan sayısında Beşiktaş Vodafone Takımımızın başarılı futbolcularından Esra Manya ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

“Pembe manzaralar çünkü yaşam SİYAH-BEYAZ!”

Beşiktaş Dergimizin nisan sayısında Motive mahlasıyla bilinen rap sanatçısı Tolga Can Serbes ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Eserlerinde de Beşiktaş’tan sıklıkla bahsettiğini belirten Motive’nin de bir şarkısında söylediği gibi; “Pembe manzaralar çünkü yaşam Siyah Beyaz!”

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Şevki Ünal oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…

Beşiktaş Sözlüğü: Egemen

Dergimizin nisan sayısı Beşiktaş Sözlüğü’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle “Yönetimini hiçbir kısıtlamaya bağlı olmaksızın sürdüren, bağımlı olmayan, hâkim, sözünü geçiren, üstünlük kuran” anlamlarını içeren “Egemen” sözcüğü yer alıyor. Bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Siyah Beyaz filmler: Persepolis

2007 Fransa yapımı animasyon film olan ve Marjane Satrapi’nin aynı adlı otobiyografik çizgi romanından sinemaya uyarlanan Persepolis, Yönetmen Armağan Pekkaya'nın güçlü kaleminden Beşiktaş Dergisi nisan sayısında okuyucularıyla buluşuyor.