HABERLER

Beşiktaş Dergisi Kasım Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle stadımızdan ona dair bir kare ve kaleme aldığımız yazıyla açıyor.

Dergimizin kapağını ise yeni Teknik Direktörümüz Şenol Güneş süslüyor. İçerikte ise kendisinin Beşiktaş kariyerine mercek tuttuğumuz bir yazıyı keyifle okumanızı dileyerek beğeninize sunuyoruz.

İlerleyen sayfalarda ise sahada gösterdiği performansla kısa süre içerisinde taraftarlarımızın gönlünü kazanan futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç ile yaptığımız keyifli bir röportaj sizleri bekliyor.

Kulübümüzün İkinci Başkanı Engin Baltacı ile yaptığımız bir söyleşi de sizlerle buluşuyor. Öte yandan Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Sibel Duman ile gerçekleştirdiğimiz bir röportaj da dergimizin bu ayki içeriklerinden bir diğeri. Ayrıca Beşiktaşlılığıyla bilinen oyuncu, müzisyen ve yazar Celil Nalçakan ile yaptığımız keyifli bir söyleşiyi de dergimizin kasım sayısında sizlerle bir araya getiriyoruz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi kasım sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla toplanıp herkesin görüşünü alarak oy birliği ile Şenol Güneş hocamızı göreve getirdik. Şenol Güneş hocamıza tekrar "Hoş geldin" diyor, başarılarının devamını diliyorum.”

“Ve elbette 10 Kasım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün saat 09.05’te hayata gözlerini yumduğu an yine kendisini minnetle anacağız.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde, yeni Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e, “Hoş geldin” derken, 10 Kasım vesilesiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü de andı.

Güneş’li Beşiktaş: Biz sevdalıyız!

Daha önce 2015-2019 yılları arasında Beşiktaşımızda Teknik Direktörlük yapmış ve birlikte nice başarılara imza attığımız Şenol Güneş’in, yeniden takımımızın başına gelmesi ve hocamıza, “Hoş geldiniz” demek adına kaleme aldığımız bir yazıyı dergimizin kasım sayısında sizlerle buluşturuyoruz.

Tayyip Talha Sanuç: Beşiktaş’a imza attığım günden bu yana rüyada gibiyim!

Onun rüyası, çok kısa bir sürede en güzel ortak gerçeğimiz oldu. Savunmadaki başarılı performansı, hücumdaki tahmin edilemezliğiyle kısa süre içinde tribünlerle kuvvetli bir bağ kuran Tayyip Talha Sanuç ile bir araya geldik ve dergimizin kasım sayısı için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Engin Baltacı: “Süleyman Seba’nın felsefesinden devam edeceğiz; Beşiktaş’ın parasından kıymetli bir para olmayacak”

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin kasım sayısında, Kulübümüzün İkinci Başkanı Engin Baltacı ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Sibel Duman: Yeniden Beşiktaş’ta olduğum için çok mutluyum!

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Sibel Duman ile dergimizin kasım sayısı için güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Daha önce 2017-2018 sezonunda da Siyah Beyazlı formamızı terleten Sibel Duman, “Yeniden Beşiktaş’ta olduğum için çok mutluyum” dedi.

Beşiktaşlı ünlüler: Celil Nalçakan

Beşiktaş Dergimizin kasım sayısında; sanat camiasında Beşiktaşlılığıyla da bilinen oyuncu, müzisyen ve yazar Celil Nalçakan’ı Vodafone Park’a davet ederek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Biz davet ettik ancak ev sahipliğini elbette kendisi yaptı ve ‘’Ben Beşiktaş’tan gidersem, solarım’’ dedi.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Soner Erarslan oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…

Sesimiz Dolmabahçe’de yankılanır

Beşiktaş tribünlerinden yükselen her bestenin temeli sağlamdır. Anlamı sahicidir. Etkisi güçlüdür. “Bir” olduğumuz, tek amaç uğruna haykırdığımız ve son yirmi yılda taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bırakan bestelerimizi Beşiktaş Dergisi’nin kasım sayısında, “Sesimiz Dolmabahçe’de yankılanır” başlığıyla sizler için kaleme aldık.

Demir Pençeler yeni hedeflerin peşinde

Şampiyonluk mücadelesinin başlangıç adımını atan Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın yapılanmasına dair detayları ve öne çıkanları, arkadaşımız Barış Uzel, dergimizin kasım sayısında sizler için kaleme aldı.

Beşiktaş Sözlüğü: Kemal

Dergimizin kasım sayısında Beşiktaş Sözlüğü’nün ve Türk Dil Kurumu Sözlüğü’nün en değerli kelimelerinden olan “Kemal” konu edinildi. Bu vesileyle bir kez daha vefatının 84’üncü yıl dönümünde, 10 Kasım’da, bir büyük Kemal’i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla rahmetle ve sonsuz minnetle anıyoruz.

Siyah Beyaz Filmler: Ölü Adam

Siyah Beyaz Filmler içeriğimizde ise senaryosunu ve yönetmenliğini Jim Jarmush’un yaptığı Siyah Beyaz çekilen 1995 yapımı Ölü Adam filmini Yönetmen Armağan Pekkaya’nın güçlü kaleminden okuyacaksınız.