HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ekim Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını cumhuriyetimizin 99’uncu yıl dönümü nedeniyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yer aldığı bir kareyle açıyor ve ilerleyen sayfalarda da sıkça cumhuriyet temasına rastlıyorsunuz. Dergimizin kapağını ise dünyaca ünlü futbolcumuz Dele süslüyor. İçerikte de kendisiyle yaptığımız zengin ve keyifle okuyacağınız bir röportaj sizleri bekliyor.

Kulübümüzün Genel Sekreter, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Mutluşan Ferah ile yaptığımız sohbet de ilerleyen sayfalarda sizlerle buluşuyor. Öte yandan Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımımızın Antrenörü Ahmet Kandemir ile yaptığımız güzel bir söyleşi dergimizin bu ayki zengin içeriklerinden bir diğeri. Ayrıca başarılı komedyen ve Beşiktaşlılığıyla bilinen Kaan Sekban ile yaptığımız keyifli bir röportajı da dergimizin ekim sayısında sizlerle bir araya getiriyoruz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi ekim sayısında şu satır başlarına yer verildi:

“Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’e güvenimiz tamdır. Güvenimiz sebepsiz değildir. Teknik Direktörümüzün çalışkanlığı, liderlik ruhu, futbolcularımızla kurduğu iletişim, kendisine güvenmemizin başlıca sebepleridir. Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı ile birlikte Teknik Direktörümüzün oluşturduğu kadromuzla sezon sonunda şampiyonluğu tüm camia kutlayacağız.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde, Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël, Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı ve takımımıza olan güvenine vurgu yaparak, sezon sonu ipi göğüsleyecek taraf olacağımıza inancını dile getirdi.

Kendi ifadeleriyle; Dele!

Çok küçük yaşlarından itibaren takip ettiğimiz, “Geleceğin yıldızları” listelerinde hep zirvede gördüğümüz, Tottenham’da kariyerinin en üst noktasına ulaşan ve bugün Siyah Beyaz formamızla buluşan Dele! Kendisiyle yaptığımız keyifli bir röportaj dergimizin ekim sayısında sizleri bekliyor.

Mehtap Mutluşan Ferah: Beşiktaş’a hizmet etmek çocukluk hayalimdi

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin ekim sayısında, Genel Sekreter, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehtap Mutluşan Ferah ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Adanmışlık: Ahmet Kandemir

Türk basketboluna pek çok genç sporcu kazandırmış, yaptığı doğru tercihlerle yabancıları da parlatmış, çok müstesna bir koç Ahmet Kandemir. Her tür olanaksızlıktan mucizevi başarılar çıkarabilen ender hocalardan biri olan Kandemir’e sorduk, o da tüm içtenliğiyle yanıtladı.

Beşiktaşlı ünlüler: Kaan Sekban

Dedesi ve babası gibi o da Beşiktaş’ta doğmuş ve büyümüş. Geçen yıllara karşın ayrılamamış, Beşiktaş sınırları içinde yaşamayı sürdürüyor. Haliyle “Semt bizim, aşk bizim!” demek, ona çok yakışıyor. Komedyen Kaan Sekban ile bir araya geldik, hayatını ve Beşiktaşımızı konuştuk.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Didem Diner oldu. Dergimizin yeni içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…

Sokak adlarında yaşayan Beşiktaşlılar

Semtte attığımız her adımda karşımıza çıkan, kulübümüze emeği geçmiş, kalbimizin en kıymetli köşesinde yer edinmiş efsane sporcularımızın, yöneticilerimizin isimlerinin verildiği bölgeleri, “Bu semtin her sokağında…” dedik ve sizler için derledik.

Beşiktaş Sözlüğü: Cumhuriyet

Dergimizin ekim sayısında Beşiktaş Sözlüğü’nün ve Türk Dil Kurumu Sözlüğü’nün en değerli kelimelerinden olan “Cumhuriyet” konu edinildi. Bu vesileyle bir kez daha; cumhuriyetin Beşiktaş’ının, cumhuriyetin kıymetini bilen tüm Beşiktaşlıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Siyah Beyaz Filmler: Türkiye’nin Kalbi Ankara

Siyah Beyaz Filmler sayfamızı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk belgesellerinden “Türkiye’nin Kalbi Ankara” filmine ayırdık. 1933 yılında cumhuriyetin onuncu yılı nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk tarafından Sovyet sinemacılara yaptırılan filmi, Yönetmen Armağan Pekkaya'nın güçlü kaleminden okuyacaksınız.