HABERLER

Beşiktaş Dergisi Eylül Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Türk futbolunda “adalet ve vicdan” duygularının var olduğu yıllara dair bir kareyle açıyor. Dergimizin kapağını ise yeni transferlerimizden Romain Saïss süslüyor. İlerleyen sayfalarda sizi Saïss ile yaptığımız keyifli bir söyleşi bekliyor. Ardından Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve Bilgi İşlem’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızı sizlerin beğenisine sunduk. Kulübümüzün hafızalarından Turgut Vidinli ile 1965-1966 sezonunu anlattığı hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca başarılı oyuncu Oktay Çubuk ve Kadın Futbol Takımlarımızın Teknik Sorumlusu Suat Okyar ile yaptığımız keyifli röportajlar da sizleri bekliyor. İçerikte ise birbirinden zengin dosyaları eylül sayımızda sizlerle buluşturuyoruz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi eylül sayısında şu satır başlarına yer verildi:

“Türk futbolunun marka değerinin yükselmesinin ancak adil ve şeffaf bir yönetim ile mümkün olacağını ifade eden Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bu prensiplerinin sahada da uygulanmasını istedik.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde, kendisinin ve yönetimimizin yaptığı çalışmaların yanı sıra yeni sezona dair beklentilerinden söz etti.

Tribündeki ruhun sahaya yansıması: Romain Saïss

Savaşçı ve hırslı oyun kimliğiyle tribündeki ruhumuzun sahaya yansıması olan Faslı stoperimiz Romain Saïss ile dergimizin eylül sayısı için keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Murat Kılıç: Kendi içinde sürekli kâr eden bir yapıya dönüşeceğiz

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin eylül sayısında Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve Bilgi İşlem’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç ile Beşiktaşımıza dair hayal ve hedeflerini dinlediğimiz çok özel bir sohbet gerçekleştirdik.

Suat Okyar: Kupadan daha mühim değerler var!

“Güzel insan” Vedat Okyar’ın oğlu, Beşiktaş Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Suat Okyar ile zaman zaman birlikte koşacağımız başarılar için heyecanlanmamıza yol açan, zaman zaman gözlerimizin dolmasına sebep olan çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Vedat Okyar’ın oğlu olmak; onun değerlerini bırakmamak, çizgisinden hiç çıkmamak ne demek, çok daha iyi anladık.

1965-66 sezonu şampiyonluğu için mikrofonlarımız yeniden Turgut Vidinli’de

244 no'lu haziran sayımızda Turgut Vidinli ile gerçekleştirdiğimiz röportaj tarihimizin bir dönemine ışık tutmuştu. Şampiyon unvanıyla taçlandırdığımız sezonların da aynı minvalde anlatılması için sizlerden gelen isteklere kayıtsız kalamadık ve 1965-1966 yılının anlatımı için mikrofonlarımızı yeniden Turgut Vidinli’ye uzatıyoruz.

Beşiktaşlı ünlüler: Oktay Çubuk

Okuma yazmayı öğrendiği yıllarda önce “Beşiktaş” yazmıştı defterlerine. O günlerden bugüne çok zaman geçti ancak başarılı oyuncu Oktay Çubuk, ne yazmayı ne de Beşiktaş’ı bıraktı. Dergimizin eylül sayısı için Oktay Çubuk ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbeti sizlerin beğenisine sunuyoruz.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin yeni içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Halil Özel oldu. Dergimizin yeni içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…

Beşiktaş Sözlüğü: Layık

“Bir şeyi elde etmeye hak kazanmış olan” anlamına gelen “Layık” kelimesinin Beşiktaş Sözlüğü’nde yer almasının sebebi; biz Siyah ve Beyaz’a vurgun olanların hak etmediği hiçbir başarıyı hiçbir suretle talep etmemesindendir.

Siyah Beyaz filmler: Metropolis

Sinema tarihinde kült bir öneme sahip olan ve 1927 yılında Alman yönetmen Fritz Lang tarafından çekilen Metropolis filmi, Beşiktaş Kurumsal İletişim Müdürü-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın güçlü kalemiyle Beşiktaş Dergisi okuyucularıyla buluştu.