HABERLER

Beşiktaş Dergisi Aralık Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, Beşiktaşımızın yıldız futbolcusu Cyle Larin ve Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan özel röportajları, “Kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım” diyen ünlü oyuncu Onur Buldu ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi ve siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız diğer içeriklerle taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesiyle başlayan dergimizde, sporcu yetiştirmeye yönelik tüm detayların yer aldığı “İnsan yetiştirme sanatı” başlıklı söyleşimiz, gerçekleştirdiğimiz özel röportajlar ve daha nice içerikler Beşiktaş Dergisi aralık sayısında.

Beşiktaşımıza dair detayların yer aldığı aralık sayımızın içeriğinde ise şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “2021 yılı, tarihte çifte şampiyon Beşiktaş’ı yazacak”

Başkanımız, Beşiktaş Dergisi için kaleme aldığı makalesinde, Beşiktaşımızın 2021 yılına dair tüm çalışmalarına ve çalışmaların detaylarına yer verdi.

Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan: İnsan yetiştirme sanatı

Bir insanın başkalarına yapacağı en büyük iyiliğin özden gelmesinin tezahürü, her bir branşın başarısı. Fikirlerin günden güne kendini yenilediği branşlar hakkında Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan ile Beşiktaş Dergisi’ne özel bir söyleşi yaptık.

Cyle Larin: “Beşiktaş taraftarının o duygu yoğunluğunu hissetmek çok güzel”

Cyle Larin, hayatının baharında yakaladığı başarıyı Beşiktaş’ın kıvılcımıyla bulan, kendisini Siyah Beyazın ışığıyla aydınlatan, oyununa kulübün değerlerini katarak “Arka direk Larin” lakabına layık görülen bir futbolcu. Kanada’nın sessiz sokaklarından uzak bir coğrafyada bir yıldızın parlama hikâyesi, Beşiktaş Dergisi’nde.

Beşiktaş Sözlüğü: Hakikat

Beşiktaş Kurumsal İletişim Müdürü-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın kalemiyle hazırlanan Beşiktaş Sözlüğü, aralık sayısında “Hakikat” kelimesine yer veriyor.

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Mesut Kır: Kadın futbolu en “Mesut” dönemini yaşayacak.


Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Mesut Kır ile kadın futboluna dair çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Samimi açıklamaların hepsi Beşiktaş Dergisi aralık sayısında.

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Gökhan Durmaz: Voleybol şubesinde mevsimin adı bahar

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Gökhan Durmaz’dan Beşiktaş Dergisi aralık sayısına özel voleybola dair detayları dinledik. Hepsi ve daha fazlası aralık sayısında.

Onur Buldu: “Sanatçı içine kapanmaz”

“Kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım” diyen ekranların sevilen oyuncusu Onur Buldu, Beşiktaş’a olan sevgisini ve oyunculuğuna dair hikâyesini dergimiz okuyucuları için anlattı.

Beşiktaş Sağlık Kurulu Koordinatörü Tekin Kerem Ülkü: Sağlıklı ve zinde bir Beşiktaş için

Beşiktaşımızın iyi olduğunu bildiğimiz ve daim olmasını dilediğimiz her anda canla başla sporcuların sağlığı için emek veren Beşiktaş Sağlık Kurulu’na dair detayları Beşiktaş Sağlık Kurulu Koordinatörü Tekin Kerem Ülkü ile konuştuk. Kıymetli açıklamaların bulunduğu röportajımız Beşiktaş Dergisi aralık sayısında.

Ömer Ozan Arifoğlu: Ozan attı şampiyonluk geldi!

Hentbol takımımızın kaptanı başarılı sporcu Ömer Ozan Arifoğlu, hentbol hikâyesini Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı.

Bozo Murat’ın zengin forma koleksiyonuyla zamanda yolculuk

Tribünlerin aşina olduğu Bozo Murat’ın Beşiktaşımıza büyük bir emeği var. Yıllardır yürekten sevdiğiniz futbolcuların formalarını koleksiyonunda özenle saklıyor. Gün geçtikçe değerine değer katan bu formalar, gelecekte Beşiktaş Müzesi’ndeki yerini almayı bekliyor. Koleksiyona dair her detayı forma koleksiyoneri Bozo lakaplı Murat Koçak ile konuştuk.

Levent Kulu: Biz, o Fulya yokuşunu yüreğimizle çıktık

Zamanın işlemediği yerlerden bir tanesi Fulya. Ne Beşiktaşımızla belleğimize kazınan anılar ne de taraftarın taraftarlığını hissettiği o emek dolu günler unutulur… Bir semtten çok daha ötesinde kalbimizin attığı, üzerinden yıllar geçmesine rağmen attığımız her bir adımda tribünlerin sesini duyduğumuz Beşiktaşımızın kalbi Fulya’yı anlattık.