HABERLER

“Beşiktaşlı olmanın ayrıcalığını yaşamak çok keyifli”

Oyuncu Serkan Altıntaş ile güneşli bir Beşiktaş gününde Vodafone Park’ın yolunu tuttuk. Beşiktaş’a “babadan sadakatli” Altıntaş, sahanın içinde olmanın heyecanını yaşarken Kara Kartal’a dair arkadaşlarıyla yaptıkları totemleri, sanat hayatını ve projelerini dergimize anlattı.

İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Eski Açık’ta izlediğim Beşiktaş-Barcelona maçı efsanedir. Ahmet Dursun ile Nouma’nın Barcelona’ya attığı goller, o maçı ve yaşadıklarımı asla unutamam. Gol olunca on basamak aşağı uçmuştum çünkü. Bir de Kadıköy’deki Pancu’nun kaleci olduğu 4-3’lük efsanevi Beşiktaş-Fenerbahçe maçı unutulmaz.”

“Gürsel Çelik isminde aranjör bir arkadaş var; Beşiktaş maçlarını genellikle arkadaşlarla onun evinde izleriz. Ümit Sayın, ben ve bir kaç kişi daha... Gerekirse yer değişikliğine giderek totem yaparız. Bazen sırtı dönük izlediğimiz bile olur.”

“Geçen sezon Fox TV’de Kalbimdeki Deniz’de oynadım, bu sene de devam edecek. Yazın çekilecek bir sinema filmi için görüşmelerimiz devam ediyor ama henüz imzaları atmadığımız için çok net bir şey söyleyemiyorum. Sinemayı seviyorum ve yakın dönemde daha fazla sinema projesine dahil olmayı temenni ediyorum. Ekip Tiyatrosu’nda Macbeth oynadık, ona da önümüzdeki yıl devam edeceğiz.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Ağustos sayısında...

Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr

Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde