HABERLER

Hakan Altun: “Bu sene de şampiyon biziz”

Halkın takımı Beşiktaş’a gönül veren halk sanatçısı Hakan Altun, Beşiktaş Dergisi’nin tüm sorularını içtenlikle yanıtladı.

Herkes ona “Duygusal Şarkıların Prensi” diyor. Ekibi ve arkadaşları ise “Artık prenslikten çıktı, kral diyelim” diyor. Kiminin Hakan abisi kiminin gönlünün kralı kiminin beyaz atlı prensi... Bizim için ise durum biraz daha özel, biraz daha güzel; çünkü o Büyük Beşiktaş taraftarının sevgilisi... İşte Hakan Altun röportajından bazı bölümler:

“Konservatuarda Maçka’da okuyordum ve o dönemlerde derslerden kaçıp idmanları izlemeye giderdim. Buradan annem ve babama da itiraf olsun. (gülüyor). Stadımızla o ilk buluşma anı, göz yaşlarımı tutamadım. Büyüleyici bir andı benim için.”

“Askerdeyken Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünü okumuştum, beni çok etkilemişti. ‘Hayatta öyle idealler vardır ki, o yolda tüm mağlubiyetler bile zafer sayılır’. Çok büyük bir laf.”

“Tutkulu olduğunuz bir takıma marş yapmanız apayrı bir şey. Statta çalıyor, çok mutlu oluyorum. Yüreğimden çıkarsa bir beste seve seve yapmak isterim. Takım aileden sonraki ilk tutkudur, o yüzden çok farklı bir şey takım aidiyeti.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Şubat sayısında...

Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr

Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde