HABERLER

Cenk Tosun & Gizem Gönültaş: “Şampiyonluğa adım adım”

Geçtiğimiz sezonun şampiyonları Beşiktaş A Erkek ve A Kadın Futbol Takımlarımız, aynı heyecan içinde, aynı idealler peşinde yoluna devam ederken; sporun evrenselliğini, güzelliğini ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün özel oluşunu sembolize ediyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde “karma” antremana çıkan Cenk Tosun ve Gizem Gönültaş ile eğlenceli olduğu kadar, birçok konuya değindiğimiz önemli bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o eğlenceli anlar ve röportajımızdan bazı bölümler...

“Gizem: Ben küçükken bir futbolcu olacağımı dahi hiç aklıma getirmemişken şu anda bir milli oyuncumuzla, hem de Cenk Tosun gibi değerli bir Beşiktaşlı golcümüzle birlikte aynı yeşil sahada olmak hakikaten de benim için bir rüya gibi...”

“Cenk: Beşiktaş’ta oynadığım süre içerisinde taraftarımızdan bir kez olsun bana kendimi kötü hissettirecek, moralimi bozacak bir tezahürat duymadım. Tam tersine iyi günde ve kötü günde hep futbolcuların yanında olan bir anlayışları var. Kadın futbolcular eminim ki etkiye daha fazla açıktır.”

“Gizem: Büyük Beşiktaş taraftarı gerek erkek futbolculara gerekse de bizim takıma desteklerini esirgemiyorlar. Ancak kadın futbol ligi maçlarına daha fazla taraftarın gelmesini bekliyoruz.”

“Cenk: Öncelikle başta başkanımız olmak üzere tüm yönetimimizi kutlamak gerek. Gerçekten çok isabetli transferler yaptılar ve yeni gelen arkadaşlarımızın da çok hızla uyum sağladığını görüyoruz. Herkesin moralleri çok iyi. Her pozisyonda, mevkide oynayacak müthiş isimlerle kadromuza takviye yapıldı. Bundan dolayı çok mutluyum.”

“Cenk: Hiç şüphem yok ki bu sene de zafer bizim olacak. Umarım kadın futbol takımı ile çifte şampiyonluk yaşarız...”

“Cenk: Maçlardan önce kendimi hiç sıkmamaya çalışıyorum. Ta ki son güne kadar. Son gün tüm odağımı maça veriyor ve başka her şeyden uzak turmaya çalışıyorum zihnimi. Dikkatlice hocamın analizlerini dinlerim, duamı eder ve maça çıkarım.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Ekim sayısında...
Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde...