HABERLER

12.08.2016

FUTBOL

Şenol Güneş: ‘Dostluğun ön planda olduğu bir maç diliyorum’

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile kaptanımız Tolga Zengin, Süper Kupa finali öncesi Konya’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in basın toplantısındaki ifadelerinden satırbaşları şöyle:

“Rakibimiz güçlü bir takım. Bu sezona renk katacaklar. İyi bir takımız. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk kazandık. Dostluğun ön planda olmasının gerektiği bir dönemden geçiyoruz. Herkesin sevgi havuzuna değerler katmasını bekliyoruz. Dostluğun devam ettiği bir maç olmasını temenni ediyorum. Aramızdan ayrılan oyuncular var. Yeni katılanlar var. Kadroda 22 oyuncu var. Sayısal olarak eksikliğimiz var. İlk resmi maçımızı oynayacağız. Mevcut kadronun bir oyun felsefesi var. Ondan asla vazgeçmeyiz. Kimin oynadığından çok oynayanın ne verdiğini görmek istiyoruz. Yeni oyunculara oyun içinde görev verilebilir. Ders çıkarmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Futbol tek başına anlam ifade etmez. Rakipsiz futbol olmaz. Futbol birleştirici bir unsurdur. Ülkenin birliğe ihtiyacı var. Taraftarların bunu göstermesi lazım. Futbolun güzelliği bilinmez olmasıdır. Oyun keyif veriyorsa herkes mutlu olur. Hoşgörülü gerginliğin olmadığı bir lig diliyorum. Süleyman Seba'yı yarın rahmetle anacağız. Sevgi köprüsü kuralım taraftarlar ve futbolseverler arasında.”

Tolga Zengin: ‘Sezona kupa kazanarak başlamak istiyoruz’

“Güzel bir atmosferde zevkli bir maç olacak. Amacımız Süper Kupa'yı da alarak lige moralli başlamak. Güzel bir maç olacak. Rakip iyi sezon geçirmedi ama kupa kazandı. Kadrolarını güçlendirdiler. İnşallah kazanan biz oluruz. Adriano ve Gökhan kaliteli oyuncular. Takıma çok şey katacaklar. Stoperde kim oynarsa en iyisini yapacaktır.”
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu