HABERLER

12.08.2016

FUTBOL

Futbol Takımımız, Süper Kupa Finali İçin Konya’da

2015-16 Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaşımız, Süper Kupa finalinde yarın (13 Ağustos) saat 20.45’te Konya Büyükşehir Stadı’nda Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray ile karşılaşacak.

Başkanımız Fikret Orman, Umut Güner (As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu.), Hakan Kalkavan (Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü) ve Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, teknik heyetimiz ve futbolcularımız, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan THY’ye ait özel bir uçakla Konya’ya uçtu ve 1 saatlik yolculuk sonrası Konya’ya ulaştı.

Takımımızı Konya’daki havalimanında taraftarlarımız çiçekler ve meşalelerle karşıladı. Taraftarlarımızın sevgi tezahüratları arasında havalimanından ayrılan ekibimiz, kamp yapacağı otele geçti.

Futbol Takımımız, bu akşam saat 19.00’da maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Stadı’nda son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile kaptanımız Tolga Zengin, antrenman öncesi saat 18.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu