HABERLER

04.04.2016

FUTBOL AKADEMİ

Özkaynak Düzeni "U-9/U-10 Müfredat Programı" Yayımlandı

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Eğitim Yayınları adı altında Aralık 2014'ten bu yana yayımlanmakta olan el kitaplarına farklı format ve içerikte bir yenisi daha eklendi. Futbol Özkaynak Düzenimiz yine ilklere imza atmaya devam ediyor. İlk olarak Aralık 2014'te çıkartıp dağıtımının yapıldığı Sporcu - Antrenör - Ebeveyn İlişkileri konu başlıklı el kitabı ile başlayan ve 14 ay içerisinde Nisan 2016 tarihli olarak 9. kitapçığı U-9/U-10 MÜFREDAT PROGRAMI adı altında hazırlayıp farklı bir algı yaratılmak istenmiştir.
 
BJK Özkaynak Düzeni Eğitim Yayınları El Kitapları serimizin 9'uncusu olan 9-10 YAŞ MÜFREDAT PROGRAMI  konu başlıklı olarak 9-10 yaş çocukların futbol eğitimine yönelik olarak çıkarttığımız bu müfredat programı ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Özkaynak Düzeni olarak bütün yaş kategorilerine özel olarak Türk futboluna ciddi faydası olup sağlıklı ve geliştirici bir antrenman ortamı sağlanacağını düşünmekteyiz. Her sezon hangi yaş grubuna ne gibi yeterlilikleri kazandırmayı belirlememize yardımcı olacak bu kılavuz kitapçıkları, antrenörler olarak kendimizi ve oyuncuları da ölçme değerlendirme imkanı sağlayacaktır.
 
El kitabının ana başlığı U-9 / U-10 MÜFREDAT PROGRAMI olup, Kulübümüz vizyon ve misyonu ile futbol altyapı organizasyonumuz, kulüp değerlerimiz ve Özkaynak Andımız ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Kısa ve anlaşılır bir dil kullanılmıştır. Konulara ve anlatıma uygun resimler seçilirken bireylerin el kitabını okurken zihinlerinde bir algı yaratabilmek istenmiştir.
 
Altyapı organizasyonu olarak yurt dışında bir çok turnuva ve uluslararası müsabakalarda boy gösterildiği için hazırlanmış olan 9-10 Yaş Müfredat Programı adlı kitapçığımızın sporcularımız ve aileleri dışında Türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerinde dağıtımına başlanmıştır.