HABERLER

03.04.2016

FUTBOL AKADEMİ

Mutlucan Zavotçu: ‘Beşiktaş olarak Kadın Futbolu’nda reform gerçekleştiriyoruz’

Kadın Futbol Takımımızın Antrenörü Mutlucan Zavotçu, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

‘’2012 yılında başlayan kız futbol takım çalışmalarımız, 4. senesinde meyvelerini vermeye başladı. Geçtiğimiz sezon katıldığımız TFF Kadınlar 3. Ligi’nde 54 takımı geride bırakıp yaşadığımız şampiyonluk sonrası, bu sezonda bitime haftalar kala, gelecek sezonda TFF Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandık.
 
Bu sezon itibariyle A Takım, U-19, U-17, U-15 ve Futbol Köyleri de dahil Milli Takımların bütün kategorilerine oyuncu yollayan Türkiye'de ilk ve tek, Avrupa’da da sayılı kulüplerden biriyiz. Türkiye’de model olan ve örnek alınan bir branşız. Bu gururu bütün camiamızla paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz.
 
Ligimizin 19. haftasında, hem fiziksel hem de psikolojik olarak zorlu geçen bir mücadelenin ardından Nusaybin Gençlik Spor deplasmanından da galibiyetle döndük.
 
10 Nisan Pazar günü  deplasmanda Ağrı Birlik Spor ile şampiyonluk için sahaya çıkacağız. Kazandığımız takdirde ligin bitimine 2 hafta kala namağlup şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Anadolu’da Beşiktaşlılık bir başka yaşanıyor ve büyük destek görüyoruz. Gelecek hafta oynanacak  bu zorlu unvan maçında da Ağrı’da yaşayan tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.’’