HABERLER

23.03.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Çanakkale Valisi Hamza Erkal’ı Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi Hamza Erkal’ın makamında gerçekleşen ziyarette, 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom da yer aldı.
 
Başkanımız Fikret Orman, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
“Çanakkale Valisi Sayın Hamza Erkal’a teşekkür ediyorum bizi kabul ettiği için. Çanakkale’de birçok taraftarımız var ve burada bulunan derneklerimiz çok güzel şekilde çalışıyorlar. Çanakkale’de ismini bulabildiğimiz 22 sporcumuz savaştı ve şehit düştü. Burada onları anabilececğimiz bir anıt yapmak istiyoruz. Sporcularımızın burada şehit düştüğünü herkesin  bilmesini istiyoruz. Şehit sporcularımızın heykelini yapabileceğimiz bir alan talep ediyoruz. Burada bulunmamın bir diğer amacı da çocuklar için bir tesis yatırımı yapmak. Çocuklar maalesef asosyal bir şekilde yetişiyorlar. İşimiz Türk insanına spor yaptırmak. Çanakkale’de bir tesis yapmak istiyoruz.”
 
Başkanımız Fikret Orman’ın Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Çanakkale Valisi Hamza Erkal, şu ifadeleri kullandı:
 
“Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı burada ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Çanakkale’de birçok Beşiktaşlı var. Beşiktaş dernekleriyle güzel organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Beşiktaş köklü bir camia ve sivil toplum örgütü. Birçok Beşiktaşlı Çanakkale’de şehit düştü. Burada şehit düşen Beşiktaşlılar için anma alanı oluşturulabilir. Ayrıca gençlerin spora teşvik edilmesi için çalışmalar var. Beşiktaş’ın Çanakkale’de olması bize gurur verir.”
 
Başkanımız Fikret Orman, ziyaretin sonunda sponsorumuz Faruk Güllüoğlu tarafından özel olarak hazırlanmış tatlıyı Çanakkale Valisi Hamza Erkal’a takdim etti. Çanakkale Valisi Hamza Erkal da Başkanımız Fikret Orman’a çeşitli hediyeler verdi.

Basın Fotoğrafları İçin TIKLAYIN