HABERLER

23.03.2016

GÜNCEL HABERLER

Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı Vodafone Arena’da Ağırladı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, yeni yuvamız Vodafone Arena’ya ziyarette bulundu.
 
Stadımızla ilgili Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil’den bilgiler alan Muharrem Usta, BJK TV’ye şunları söyledi:
 
“Güzel bir stat olmuş. İki ay önce görmüştüm. Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umut ederim ki dört büyüklerin taraftarları deplasmanda takımlarını destekleyebilirler. Futbolun buna ihtiyacı var.”
 
Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil de Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
 
“Geri sayım başladı. Muhteşem bir yapıt oldu. Bir an önce futbolcuların sahaya çıkmasını taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Vodafone Arena, İstanbul’un incisi olacak.
 
Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil'e Trabzonspor heyetini ağırlama sırasında BJK Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun’un da eşlik etti.

Basın Fotoğrafları İçin Tıklayın